Med over 5.555 solgte billetter blev endnu en milepæl passeret, og slutspurten for at nå 6.666 støttebilletter er sat ind. 6.000 solgte billetter blinker tæt forude, og deadline er fredag 1. maj.
Pirates har på isen vist, at mange kampe er vundet i tredje periode, så mon ikke der er håb forude, således at de røde lygter kan tændes.
En af de mange der har løst billet til DEN AFLYSTE FINALE er en kendt person, der har været en del af hockeysporten i Aalborg i snart 50 år, nemlig Per Rishøj:

Med til København
-Jeg var vel 5-6 år gammel, da min far Knud Rishøj, der var materialemand og holdleder for AaB Ishockey ikke kunne finde en barnepige til mig, da holdet skulle til København med afrejse lørdag for at spille tidlig søndag. Min mor, Minna Rishøj, havde et værtshus, og da de begge mente, at lille mig havde bedre af at være i et sportsmiljø end i et værtshusmiljø. Ja, så blev jeg hurtig en del af AaB-truppen.
-Især husker jeg, at spillere som Frits Nielsen, Johnny Schou og Palle Libak var flinke til at tage sig af mig, mens min far og de øvrige ledere gik ud i byen for at spise. Det var stort for en lille gut at være sammen med datidens store stjerner.
Unge Rishøj kom da også hurtigt på is iført skøjter, men talentet rakte ikke helt til topishockey, men mindre kan selvfølgelig også gøre det, og i dag er Per Rishøj et skattet medlem af hyggeholdet Blanck N’White.

To specielle kampe
Per Rishøj husker især to kampe fra de tidlige hockeyår:
-I 1976 skulle vi spille den afgørende guldkamp i Aalborg Skøjtehal mod Gladsaxe. Et point og AaB var danske mester, men vi tabte og fik kun sølv. Jeg og flere af de yngste spillere var blevet udvalgt til at skulle på isen efter kampen for at overrække en stor buket blomster til vore helte og danske mestre. Jeg husker ikke, hvem der havde flest tåre i øjenkrogene. De spillere, der for første gang nogen sinde havde vundet et sæt medaljer hjem til Aalborg eller os, der skulle på isen med blomster.
-Jeg var også på plads i Rødovre Skøjtehal, da AaB i 1981 endelig blev dansk mester. Et fantastisk øjeblik. Min far var holdleder, og efter kampen fik jeg hængt hans guldmedalje omkring halsen. Et fantastisk øjeblik for en 12-årigh gut.

En rigtig DM-finale
I dag er Per Rishøj et skattet medlem af de mange folk omkring Pirats kampe i Bentax Isarena. Han sørger før kampen for interview i VIP-lokalerne med træner og spillere, og efter kampen er han på, når Pirat-tv optager interviews.
Per Rishøjs afsluttende kommentar:
-Det er mit store ønske, at denne sæsons DEN AFLYSTE FINALE afløses af en rigtig DM-guldfinale i sæsonen 2020/21.


Da Aalborg blev til Guldborg Mads Poul sov i timen da han tabte til værdig Pirat-fan