Med den store opbakning der har været til “VI SÆTTER HOLDET” er det en stor glæde at vi kan starte med at præsenterer en rigtig publikumsfavorit, der bliver i Pirates-trøjen de kommende tre sæsoner - nemlig Kirill Kabanov forbliver i Aalborg Pirates.

- Kabby har været en fanfavorit næsten fra første dag med hans nede-på-jorden attitude overfor fans, humørbombe i omklædningsrummet og en meget seriøs tilgang til træning og kamp på isen. Han har hele pakken, som vi ønsker os, og derfor er vi rigtig glade for, at vi kunne få enderne til at mødes, når han også er rigtig glad for byen og klubben, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Kirill Kabanov kom til Pirates i starten af 2017/18 sæsonen efter et par sæsoner, hvor han havde været en del skadet. En enkelt afstikker i en sæson til Tyskland efter guldsæsonen i 2018 er det blevet til, men ellers har han spillet i Pirates siden. I Pirates har han ikke misset mange kampe, og er godt på vej mod de 400 kampe og næsten 300 point i Pirates-trøjen.

- Kabby er stærk med pucken, og så snart, at han har kontrol over den, så har modstanderne svært ved at få pucken fra Kabby. Han spiller med i powerplay, og har en høj arbejdsmoral over hele isen, og presser modstanderne godt, når de har pucken, slutter Ronny Larsen.

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM


Pressemeddelelse: Thomas Spelling stopper som pirat. Pressemeddelelse: Aalborg Pirates er reddet og får ny direktør