-Havde jeg blot været vågen, så havde jeg gjort rent bord. Men jeg faldt i søvn og sov desværre fra auktionens sidste minutter.
Aalborg Pirates måske mest trofaste fan, den 43-årige førtidspensionist Mads Poul Jensen, har hver sæson sin foretrukne spiller og i den al for tidlige afsluttede 2019/20-sæson hed Mads Pouls spiller Felix Scheel. Derfor lagde han selvfølgelig bud ind på hjemmebanetrøje nr. 54, da spillernes trøjer efter sæsonen blev sat på aktion.
-Jeg fik overraskende billigt min Felix Scheel trøje, så det sparede havde jeg jo ekstra til at kunne byde på udebanetrøjen. Men sådan skulle det nu ikke gå, og da min foretrukne farve er rød, var det i orden, at det kun blev hjemmebanetrøjen, siger Mads Poul.
Med hjemmebanetrøjen nåde Mads Poul op på i alt tre trøjer i sæsonen. De øvrige var træningstrøjen samt og Hallowen-trøjen.

Overtrumfet
Mads Poul kan trøste sig med, at manden, der holdt sig vågen og kunne overtrumfe ham, også var en rigtig Piratfan:
-Jeg har fulgt ishockey i rigtig mange år, siger 48-årige autoforhandler Anders Lytzen, Holmy Biler i Hjørring. Først i Skøjtehallen i Samsøgade, og da hockeysporten flyttede i Gigantium, var der naturligt, at jeg fulgte med.
Ikke nok med at Anders Lytzen følger alle Pirates kampe. Det samme gør hans 16-årige søn, og det er ikke mindst for hans skyld, at Anders Lytzen hver sæson køber 3-4 spillertrøjer.
-Vi har vel omkring 20-25 spillertrøjer hjemme og flere er hængt op på væggene, ja selv på badeværelset hænger der en, slutter Anders Lytzen, der på sit hockey CV også kan skrive Pirat-sponsor


Per Rishøj ser frem til sin tredje DM-finale Pirates har suverænt landets bedste og mest trofaste fans