Pirates kan være det første hold, der sikrer sig en plads til Final4 stævnet i slutningen af januar måned, hvis vi får min. 2 point mod Rødovre Mighty Bulls. Mindre kan også gøre det altefter de øvrige resultater, søndag eftermiddag.

Søndag eftermiddag kan Final4-billetten sikres, hvis vi får min. 2 point, men mindre kan også gøre det, altefter de andre resultater i kampene, søndag eftermiddag.

Fredag aften var et afbudsramt Pirates hold på besøg i Odense, hvor det endte med en sejr på 2-3. Spillet var ikke prangende, men der blev kæmpet af alle mand, og man slog til på vigtige tidspunkter. Især MacDonalds mål efter bare 24 sekunder satte en lille dæmper på Odenses start.
Pirates har sejret i ordinær tid i de seneste seks kampe, hvor man har lagt lidt afstand i toppen af Metal Ligaen.

Rødovre kæmper i bunden af Metal Ligaen, hvor de har 8,5 point efter 11 kampe. Det har ikke været den sæson, som Rødovre havde forventet, men deres spillere har ikke slået til, når de har haft muligheden. Defensiven har kostet for mange mål i løbet af sæsonen, og det har offensiven ikke kunne klare.
Rødovre kommer til opgøret med nederlag i seks af deres seneste syv kampe, og den eneste sejr kom på hjemmebane over et skadesramt Herning Blue Fox, hvor Rødovre sejrede med 6-4.

Senest var Pirates uden backerne Nikolaj Carstensen, Martin Lefebvre og Victor Panelin-Borg samt forwards Martin Højbjerg, Jonathan Brinkman, Daniel Madsen og Jonas Jakobsen i kampen mod Odense.
Der er ikke noget nyt omkring spillerne til kampen mod Odense. Dog er det sikkert, at Daniel Madsen er ude, da han afsoner karantæne.

Kampens spilles søndag eftermiddag kl. 15.00 i Bentax Isarena, og kampen kan følges via Metal Ligaens hjemmeside, hvor der opdateres med udvisninger og scoringer.


Josh og George sikrede to point mod Mighty Bulls Marginal sejr til Pirates over Bulldogs