Så er den syvende spiller klar til at gå ombord i Piratskuden i den kommende sæson 2020/21. Det er den 26-årige back Sebastian Bergholt, der netop har forlænget sin kontrakt med yderligere en sæson.
-Jeg kan godt lide den måde, som Piraterne spiller på. Teknisk seværdig ishockey med god speed på skøjterne og så har det været optimalt udelukkende at kunne koncentrere sig om at spille ishockey, siger Thomas Bergholt. Tidligere har jeg studeret og arbejdet ved siden af at bruge rigtig megen tid på ishockey. Jeg føler selv, at jeg har udviklet mig som spiller ved udelukkende at have fokus på ishockey.

Gået ”kommandovejen”
Sebastian Bergholt startede sin ishockeykarriere som ganske ung i Herlev, men skiftede som 11-årige til Rødovre, hvor han har gået ”kommandovejen” med U-18 og U-20 landskampe, og i denne sæson er det også blevet til flere kampe på A-landsholdet. Som seniorspiller er det i sæsonen 2017/18 blevet til en enkelt afstikker til Frederikshavn, der lejede den stærke back til slutspillet, da Rødovre ikke kom videre fra grundspillet.
Sebastian Bergholt vakte opmærksomhed ikke blot ved sit solide spil på isen, men også uden for som da han gav afkald på sit spillenummer 7 til russeren Kirill Kabanov:
-Kirill kom en dag og satte sig ved siden af mig og spurgte på en rigtig pæn måde, om det vel ikke var muligt, at han kunne få trøjenummer 7, da han havde spillet netop med det nummer i den sæson, hvor Piraterne vandt The Double. Det kunne jeg ikke stå for.

Klæder hinanden
Sportschef Ronny Larsen mener, at Piraterne og Sebastian Bergholt klæder hinanden:
-Bergholt er en moderne spillende back, der har udviklet sig yderligere her på Piratskuden. Han er en rigtig holdspiller uden de store armbevægelser. Helt ærlig. Man skulle ikke tro, at han kommer fra København…

God anbefaling
Ja, kan man næsten få en større ”anbefaling”.
Vi ser frem til at se den sympatiske back ombord på Piratskuden også i den kommende sæson.


Pressemeddelelse – Stærk back forlænger med Aalborg Pirates Anders Krogsgaard: Det vil altid være specielt at møde sin gamle klub