Tirsdag aften spiller Piraterne sidste hjemmekamp i grundspillet, når Esbjerg Energy kommer på besøg. Ifølge den stærke back Anders Krogsgaard er det vigtigt, at de seneste par kampes flotte spil, forsætter imod hans tidligere klub.

Tirsdag klokken 19:00 i Bentax Isarena tager Aalborg Pirates imod et hårdt presset Esbjerg Energy hold, som i de seneste par kampe har haft store problemer med at finde formen. Esbjerg tabte blandt andet til bundholdet fra Odense i overtid søndag eftermiddag. Det betyder dog ikke, at piraterne kan tage let på det, og det flotte spil fra den seneste uges kampe skal holdes ved lige, ifølge Anders Krogsgaard:
-Vi skal forsætte, som vi har gjort hidtil, og se om vi ikke kan gøre os endnu stærkere inden slutspillet, og kampen mod Esbjerg er endnu en test frem mod slutspillet. Vi går ind med mod, og troen på, at vi kan slå Esbjerg.

Pirates er inde i en flot stime, med 4 sejre i træk, og især defensivt har spillet fungeret. I denne periode har Anders Krogsgaard dannet backpar med den stærke canadier fra guldsæsonen Martin Lefebvre, efter at han ellers havde spillede størstedelen af sæsonen sammen med Tim Davison. En omstilling, som har været forholdsvis ubesværet, mener Anders Krogsgaard:

-Vi har mange gode backer, så det har ikke været det store problem. Der er selvfølgelig forskel på, om det er en defensiv eller offensiv back, man spiller sammen med, men Martin Lefebvre er en god spiller, og kommer fra en god liga, så der er ingen tvivl om, det giver endnu et boost til mig.

Sæsonens tidligere kampe imod Esbjerg har været tætte, og Aalborg fører med 3-2 i indbyrdes kampe. Det er dog værd at bemærke, at ingen af sejrene er vundet med mere end to mål, så der er lagt op til endnu et tæt opgør imellem de to hold.

Det er et opgør, som også er lidt specielt for Anders Krogsgaard, som er født i Esbjerg, og i mange år selv spillede for Esbjerg Energy, hvor hans far blandt andet er direktør. Derfor glæder Anders Krogsgaard sig også blot til kampen, men også over søndagens sejr over Esbjergs rivaler fra Sønderjyske:
-Jeg tror, at det altid være specielt at møde sin gamle klub, men i sidste ende er det en hockeykamp som alle andre. Dog er det sjovt at se drengene igen, og som sikkert er meget tilfredse med, at vi sidst valgte at slå Sønderjyske.


Bergholt klar til endnu en sæson ombord på Piratskuden Optakt: Grundspillets sidste hjemmekamp