Sebastian Bergholt kom til Aalborg forud for denne sæson og det er med stor stolthed, at klubben allerede nu kan præsentere en forlængelse med den stærke back for yderligere en sæson.

Sebastian Bergholdt er en moderne spillende back, som både leverer offensivt og defensivt.

- Vi vidste, at Sebastian ville blive en god back ud fra det kendskab vi havde til hans tid i Rødovre og på landsholdet, fortæller sportschef Ronny Larsen.

Sebastian har spillet stort set hele karrieren i Rødovre med undtagelse af en halv sæson, hvor han smuttede til Frederikshavn for at spille slutspil. Den sæson var han med til at vinde bronzemedaljer.

- Sebastian yder altid en stor arbejdsindsats og er både en afgørende faktor i powerplay og boxplay, slutter sportschef Ronny Larsen.

Sebastian har allerede bevidst sit værd både for landsholdet og hos Aalborg Pirates. Med Sebastian Bergholts forlængelse for den kommende sæson, begynder holdet stille og roligt at falde på plads, hvor flere af de danske bærende profiler allerede har forlænget deres aftaler. For publikummet i Bentax Isarena venter der forud for kampen i aften mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy endnu en god overraskelse.

Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:

Sportschef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13

Adm. direktør, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49


Thomas Spelling forlænger sin kontrakt med yderlige to år Bergholt klar til endnu en sæson ombord på Piratskuden