Fredag aften kl. 19.30 er der topbrag i Bentax Isarena, når vinderne af Continental Cup Super Finale, SønderjyskE, kommer på besøg. En kamp mod et af Metal Ligaens formstærkeste hold er på plakaten.

Der er fit besøg i Bentax Isarena fredag aften, når vinderne af Continental Cup fra SønderjyskE besøger Bentax Isarena.

Pirates skal tilbage på sporet igen efter et nederlag efter straffeslag, tirsdag aften, mod Frederikshavn White Hawks. Pirates var bagud to gange i løbet af kampen, og begge gange kom Pirates tilbage og udlignede, men man måtte give fortabt i straffeslag.
Forinden da havde Pirates besejret de forsvarende danske mestre, Rungsted Seier Capital, med hele 6-1 på udebane, fredag aften. Rungsted kom foran efter et kiks i defensiven, men så tog offensiven over og sikrede den sejr.

SønderjyskE ligger i øjeblikket på 3. pladsen i Metal Ligaen, hvor de har to point op til Herning, der har spillet en kamp flere, mens der er to point ned til Frederikshavn, der har spillet to kampe flere end SønderjyskE.
SønderjyskE er inde i en god stime, hvor det er blevet til sejr i ni af de seneste 10 kampe, hvor de tre af sejrene kom i Continental Cup.

I tirsdags var Pirates uden Sebastian Bergholt og Marcus Pedersen, mens Victor Panelin-Borg udgik i løbet af kampen. Det er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i kampen.

Drengene fortjener at få mere støtte, så de kan komme op i gear, hvor Final4 venter lige om hjørnet. Lad os give SønderjyskE et nederlag, så de kan komme lidt ned på jorden efter deres sejr i Continental Cup, mens vi kan få tanket en masse selvtillid op til det kommende Final4.


Miserabel start gav nederlag på hjemmebane Aalborg: Ny direktør må gerne have været, hvor det "bimler og bamler"