I fredags havde små 800 festglade piratesfans, taget imod invitationen til en fest forud for kampen mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy.

De mange feststemte fans var mødt op til et program, der ud over stegt flæsk og godt 3 timers fri bar, bød på et særligt oplæg, om spillertruppen fra cheftræner Garth Murray. Efter Garth Murray, var der koncert med partybandet TENNIS, som virkelig fik fyret op under festen med de store 80'er hits og dans på stolene. De sluttede af med annoncere at de lige ville spille et lille ekstra nummer, til ære for Esbjerg og med ønsket om de måtte få en god tur hjem - hvorefter guitaristen med et stort smil fyrede op under "High Way To Hell" med AC/DC. 1, 2, 3 så stod alle 800 oppe på stolene og skrålede med, imens der var gang i luftguitarene.

Få sekunder efter sidste guitar riff var slået an, fik publikum et kort men energifyldt dj-set med halspeakeren "Selv Tak Thomas" der rundede forfesten af, med fyrværkeri og konfetti og Danmarks bedste hockeysangkor til alle hockeysangene fra Gigantium Isarena.

Publikum rykkede derefter ind i Gigantium Isarena til kampstart, hvor en meget spændende og intens kamp blev spillet. Begge holde skiftedes til at være foran, men efter 60 minutters spil, var stillingen 4-4 og efter 5 minutters forlænget spilletid samt straffeslagsafgørrelse, havde Piraterne fået pucken i mål én gang mere end Esbjerg, og kunne derfor fejre den første sejr i sæsonen over Esbjerg.

Efter kampen blev én heldig publikum udtrukket, med det helt rigtige nummer på sin golden ticket, og kunne inde på isen vælge frit hvilken trøje fra piraterne, han ville have med sig hjem.

14 årige Mads, valgte sin yndlingsspiller som er #87 Tobias Ladehoff og fik selvfølgelig også en personlig autograf på efterfølgende.

Alt var fest og farver i Gigantium Isarena på denne fredag aften - vi takker for en god fest og håber ikke at hverken hovedet eller stemmen var alt for slidte dagen efter, hos mange feststemte fans.

Se et lille videoklip fra underholdningen her: https://youtu.be/YG7OurnSTvs


Optakt: Gentagelse af sidste sæsons finale i Gigantium Cool East donerer 43.190 kroner til Børnenes Kontor i Aalborg