Onsdag aften kommer de forsvarende danske mestre, Rungsted Seier Capital, på besøg i Gigantium Isarena. Det er endda en kamp mellem top og bund, hvilket man nok ikke havde regnet med, da sæsonen startede for en lille måned siden. Selvom det er sidstepladsen, der kommer på besøg, så bliver det ikke en let opgave for Pirates.

Onsdag aften kommer de forsvarende mestre, Rungsted Seier Capital, på besøg i Gigantium. Sidste gang, at de var på besøg vandt de det danske mesterskab i forlænget spilletid, hvor Shane Hanna scorede efter 44 sekunder i powerplay.

Nu er det tid til en lille revanche, når Rungsted kommer på besøg, onsdag aften. Kigger man på tabellen, så ser dette en kamp mellem top og bund i ligaen. Aalborg Pirates ligger nummer 1 med 17 point for 7 kampe, mens Rungsted Seier Capital er på sidstepladsen med bare 4 point efter 6 kampe. Rungsted har kun vundet to kampe - begge efter overtid, mens Pirates kun har et nederlag i denne sæson - på udebane mod Herlev Eagles.

Senest mod Esbjerg blev det til en sejr efter straffeslag til Pirates, hvor Stephen Anderson var den eneste, der kunne score, mens George Sørensen reddede alle tre forsøg fra Esbjerg spillerne. Til den kamp var Pirates uden Kirill Kabanov og Emil Marcussen, og der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i kampen mod Rungsted Seier Capital.

Sidste sæson var det netop Rungsted, der besejrede Pirates i finaleserien om DM-guldet, da Rungsted vandt i 6. kamp med 2-3 efter 44 sekunders overtid. I grundspillet havde Pirates dog godt tag på Rungsted, hvor det blev fem sejre samt et nederlag på udebane.

Der er kampstart kl. 18.00, og der er stadig billetter til salg på hjemmesiden.


Skidt kamp kostede sæsonens første nederlag på hjemmebane TAK FOR FESTEN I FREDAGS