-Vi kipper med flaget. Det er kæmpeflot, at der på godt tre uger er solgt godt 2/3 af billetterne til DEN AFLYSTE FINALE. Det vil vi gerne kvittere for ved at købe endnu 35 billetter, således at vi nu har købt 70 billetter, men vi skal ikke stoppe her.

Flemming Sander kasserer i Old Players Lounge – en forening af tidligere elitespillere og ledere omkring datidens bedste ishockeymandskaber i AaB Ishockey og IK, Aalborg – arbejder ihærdigt sammen med sin bestyrelse på at kunne øge salget af billetter og fortsætter:
-Vi er 82 medlemmer i Old Players Lounge, og jeg vil opfordre vore medlemmer til selv at købe et par billetter ud over det, vor forening har købt. Vi er 30-40 medlemmer til hver kamp, og ud over hyggeligt samvær er vi blevet forkælet med en række fantastiske ishockeykampe, hvor spillerne har præsteret på et højt niveau.
-Det skal vi fortsat kunne gøre i den kommende sæson, men det kræver, at vi får det hul fyldt op, som en propfyldt hal i slutspillet økonomisk ville have kastet af sig. Vi har købt billetter for 10.500 kroner, og personligt så jeg gerne, at vi kunne nå op på det dobbelte.

En god støtte
Flemming Sander har selv købt to billetter, men lover at han vil købe to mere.
Old Players Lounge har ud over at være en hyggeforening og samlingspunkt for gamle spillere og ledere som formål at støtte ishockeysporten i såvel Aalborg Pirates som AaB Ishockey og har tidligere på sæsonen blandt andet givet 10.000 kr. for at Kirill Kabanov kunne vende tilbage til Aalborg samt 5.000 kr. til ungdomsspilleres rejse til Finland.
Old Players Lounge har et klublokale i Bentax Isarena som kvit og frit er stillet til rådig af Pirates. Til gengæld stiller foreningen med 10-15 medlemmer, når Pirates har brug for hjælp ved et arrangement.
Dertil kommer tilskud til Aalborg Pirates og AaB Ishockey, og nu er foreningen på banen igen med køb af støttebilletter. Flere medlemmer end Flemming Sander har yderligere købt billetter.
Og flere opfordres til at følge efter…


PODCAST: Nordjyskes "Arena" går gennem karrieren med Ronny Larsen Pirates håber på røde lygter 1. maj - kræfterne kan herefter bruges på den nye sæson