Rødovre Mighty Bulls blev sendt hjem med en lussing på 7-3. Mikkel Højbjerg blev dobbelt målscorer for Pirates, mens både Kirill Kabanov og Olivier Hinse blev noteret for scoringer.

Aalborg Pirates - Rødovre Mighty Bulls 7-3 (0-0, 2-1, 5-2)
Mål: 23:57 0-1 Magnus Carlsen (Johansson, Sass), 28:11 1-1 Kirill Kabanov (Hinse), 29:50 2-1 Martin Højbjerg (Carstensen, Ju. Jakobsen), 41:31 3-1 Mikkel Højbjerg (Panelin-Borg, Ma. Højbjerg), 46:32 3-2 Andre Stærmose Pison (Keskitalo, Klarskov), 47:05 4-2 Mikkel Højbjerg (Ma. Højbjerg, Carstensen), 52:45 4-3 Marko Virtala (T. Virtala, Keskitalo) PP, 55:05 5-3 Olivier Hinse (Kabanov, Krogsgaard), 58:05 6-3 Anders Krogsgaard (Scheel, Spelling) PP, 59:45 7-3 Thomas Spelling (Ma. Højbjerg, Morin) PP

Udvisninger: Pirates 1x10 min. (Pierre-Olivier Morin) 3x2 min., Mighty Bulls 5x2 min.
Tilskuere: 2198

Pirates jagtede deres 10. sejr i træk på hjemmebane i ordinær tid, da Rødovre Mighty Bulls kom på besøg i Bentax Isarena.
Hos Pirates kunne man stille i næsten stærkeste opstilling, hvor det kun var Marcus Pedersen, der var ude med skade. Emil Marcussen sad over, da Martin Højbjerg og Jonas Jakobsen var tilbage på holdet.

Pirates kom ud med god fart i skøjterne, men Rødovre lukkede godt ned for Pirates, der ikke kom frem til de helt store muligheder i de første tyve minutter. Pirates havde en enkelt mulighed i powerplay, men det lykkedes ikke at få pucken forbi William Rørth, der havde fået genvalg i Rødovres mål efter hans kamp senest mod Pirates.

Rødovre kom foran kort inde i 2. periode, da Magnus Carlsen havde helt frit mål efter, at pucken endte på hans blad. Pirates kæmpede videre, og det lykkedes også at udligne ved Kirill Kabanov, der tæt under mål fik skrabet pucken over stregen. Et rigtigt energimål af kæden.
Rødovre blev udspillet ved føringsmålet til 2-1, hvor Julian Jakobsen fandt Nikolaj Carstensen, der fra bag mål kropsfintede, at han ville skøjte omkring målet, men istedet afleverede pucken tilbage ind foran mål, hvor Martin Højbjerg let kunne sende pucken i nettet til 2-1.
Det mål gav mere energi til holdet, og Pirates havde mulighederne for yderligere scoringer, men det blev ved 2-1 efter 2. periode.

Pirates kørte på i 3. periode, hvor man arbejdede hårdt, men nu kom man lettere til chancerne end de første to perioder. Først var det Mikkel Højbjerg, der kunne gøre det til 3-1. Rødovre kom tilbage til 3-2, hvor Pirates til tider ikke arbejdede så hårdt i egen zone. Pirates fik hurtigt udbygget føringen igen, da Mikkel Højbjerg endnu engang sendte pucken i nettet.
Julian Jakobsen tog en udvisning, og mens han sad i boksen, så kunne Rødovre reducere ved Marko Virtala, men igen gik der ikke lang tid, før Pirates igen havde en føring på to mål. Denne gang var det Olivier Hinse, der kunne sende pucken i nettet.
Mod slutningen tog Rødovre et par udvisninger, hvor først Anders Krogsgaard bragede pucken i nettet fra blueline, og siden var det Thomas Spelling, der kunne lukke og slukke kampen til 7-3.

Metal Final4: Her er de 12 arrangør-kriterier Svært at få armene ned - ikke så ringe af vore Pirat-venner