Velkommen hjem til Dobbelt A

26-årige Sebastian Brinkman vender hjem til Aalborg efter fire sæsoner hos vores ligarivaler, Frederikshavn White Hawks. Brinkman bliver dermed igen pirat, og har skrevet under for de kommende tre sæsoner med sin barndomsklub.

- Vi er naturligvis glade, når én af vores egne drenge vil tilbage til Aalborg efter flere sæsoner i andre klubber, hvor de er blevet en bedre hockeyspiller. Sebastian er blevet mere intelligent spiller på isen, og han kommer ligeledes til at få en del mere ansvar i de kommende sæsoner, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Sebastian var omkring førsteholdet i Pirates i 2014/15 sæsonen, og spillede de første seks sæsoner i Pirates, hvor han nåede over 200 kampe i grundspillet samt 42 kampe i slutspillet, hvor han også var en del af det hold, der sikrede guldet til Aalborg tilbage i 2018. De seneste fire sæsoner er det også blevet til omkring 200 kampe i Frederikshavn White Hawks, hvor han sidste sæson havde sin personligt bedste sæson, hvor det blev til 24 point fordelt på 13 mål og 11 assists.

- Sebastian er en hockeyspiller efter vores hjerte, der kommer med fart i skøjterne, og arbejder stenhårdt i alle sine skift. Modstanderne får ikke meget tid med pucken, før Brinkman er oppe for at ligge pres på, og vi får en spiller ind på holdet, der har godt kendskab til klubben og folkene omkring klubben, hvilket også spiller en stor rolle for os, slutter Ronny Larsen

Sebastian kommer til at spille med nummer 2 i de kommende sæsoner, og han deltager i sommertræningen i Pirates, når den starter lidt senere på året.

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og henter Jonas Jakobsen hjem Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og forlænger med Ladehoff