Endnu en Aalborg dreng vender hjem til Pirates. 24-årige Jonas Jakobsen, der har spillet de seneste to sæsoner i Frederikshavn vender hjem på en 3-årig kontrakt.

- Vi er glade for, at Jonas vender hjem til barndomsklubben, hvor han har spillet hele seniorkarrieren før skiftet til Frederikshavn. Han er ligesom Sebastian Brinkman blevet en mere moden hockeyspiller af at være ude et par sæsoner. Jonas er en rigtig arbejdshest, der bruger sit skøjteløb til at lægge pres på modstanderens opspil, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jonas har spillet omkring 200 kampe i Pirates tidligere i karrieren, og spillede 69 kampe for Frederikshavn over de seneste par sæsoner, og har lavet 23 point over den periode. Derudover har han også tidligere været omkring Vojens i en enkelt sæson, hvor det dog kun blev til ungdomshockey og divisionshockey.

- Jonas kommer tilbage med en fornyet energi og mod på hockeyen efter et par sæsoner udenfor klubben. Han kender klubben og folkene omkring den. Han vil uden tvivl falde godt til i omgivelserne, som han jo kender rigtig godt, slutter Ronny Larsen.

Jonas Jakobsen kommer tilbage til Aalborg, og han vil naturligvis deltage i sommertræningen. Jonas kommer til at spille med nummer 9, når den nye sæson starter.

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og forlænger med Lasse Bo Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og henter Sebastian Brinkman hjem