Aalborgdrengen, 26-årige Tobias Ladehoff, har forlænget kontrakten med Pirates for den kommende sæson. Ladehoff har kun spillet i Aalborg i hele karrieren, og gør klar til sin 12. sæson i Aalborg, hvor han har været med til at vinde tre mesterskaber.

- Tobias har været en fast del af holdet de seneste mange sæsoner, og han har rigtig mange kvaliteter, hvor han kan spille alle offensive pladser. Tobias giver altid alt, hvad han har i alle skift, og er en evig trussel i offensiv zone, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Efter et par stærke sæsoner har denne sæson ikke været Tobias' bedste sæson pointmæssigt, men arbejdsindsatsen har man ikke kunne sætte en finger på. Han har, grundet skader, skiftet meget rundt i kæderne i denne sæson, men fandt noget i kemi i slutspillet, hvor han var en af de dominerende stikkelser på holdet.

Tobias har rundet 500 kampe for Pirates, og han er klar på mange flere i de kommende sæsoner, og op til VM i Tjekkiet er han en del af landsholdstruppen, hvor han fik hans debut på seniorlandsholdet.

- Hans allerede mangeårige faste plads på holdet, kombineret med hans rigtigt gode hockeyintelligens, giver Tobias meget vigtig rolle på det hold, som vi kommer til at stille i den kommende sæson, slutter Ronny Larsen.

Tobias Ladehoff er klar til sommertræningen senere på sommeren, og klar i trøje nummer 87, som han har haft de mange sæsoner i Pirates.

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og henter Sebastian Brinkman hjem Pressemeddelelse: Thomas Spelling stopper som pirat.