Aalborg Pirates har fået målmandsteamet på plads til den kommende sæson, da 24-årige Jesper Wulff Pedersen har forlænget sin kontrakt for den kommende sæson.

Jesper Wulff har været omkring eliteholdet i Aalborg over de seneste seks sæsoner, og han går dermed ind til sin syvende sæson på eliteplan.

- Wulff har nok en af de mest utaknemmelige pladser på holdet, nemlig som backup målmand. Han er stadig - for os - en vigtig brik på holdet, og vi er stolte af det arbejde, som Wulff ligger i det hver dag til træning, men også under opvarmning, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jesper Wulff kom til Aalborg i 2010, hvor han blev en del af vores U17 hold, og siden har han spillet sig op gennem ungdomsholdene. Siden 2014/15 sæsonen har han været en del af eliteholdet, hvor han har fået flere starter gennem sæsonerne.

- Med den dedikation, som Wulff viser i løbet af sæsonen, så skal han nok få chancen i løbet af sæsonen. Det er vigtigt, at der er to målmænd, der er varme, hvis der skulle komme nogle skader i løbet af sæsonen, slutter Ronny Larsen

Jesper Wulff Pedersen har skrevet kontrakt for den kommende sæson, og vil ligeledes spille med nummer 1 i den kommende sæson.

Foruden at målmandsteamet nu er på plads, kan vi også offentligøre Andreas Nielsson, Jacob Møller samt Jonas Wilquin på ungdomskontrakter for den kommende sæson. Andreas og Jacob spiller forwards og Jonas er back.

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Sportchef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13
Adm. direktør, Morten Secher, tlf. 28 74 39 97


Pressemeddelelse – Aalborg Pirates forlænger kontrakten med Jonas Jakobsen CHL: Aalborgs og SønderjyskE's kampe er lagt fast