Aalborg Pirates har forlænget kontrakten med 20-årige Jonas Jakobsen for den kommende sæson. Den unge forward har taget store skridt i sin udvikling i den forgangne sæson, hvilket også var hans bedste sæson pointmæssigt.

- Siden Jonas kom tilbage til Aalborg forud for sæsonen 2017/18 efter et år i Vojens, så har han udviklet sig godt sæson efter sæson. Han arbejder godt til træning med de ting, der skal forbedres, men han arbejder også med at finpudse hans stærke sider, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jonas Jakobsen havde sin hidtil bedste sæson i Aalborg Pirates i den forgangne sæson, hvor det blev til 7 point fordelt på 4 mål og 3 assists over 32 kampe. Trods de bare 20 år, så er det Jonas' fjerde sæson på eliteholdet.

Jonas har spillet 85 kampe samlet over grundsspillet samt slutspillet, hvor det samlet er blevet til 8 point. Derudover har han også været omkring U16 og U17 landsholdene, hvor det er blevet til enkelte kampe.

- Jonas kommer fra sin bedste sæson på eliteholdet, og vi forventer, at vi kommer til at se ham tage en del mere ansvar på isen i forhold til hans udvikling. Hans arbejdsmoral på isen er rigtig god, og han forechecker godt, hvor han flere gange har tvunget modstanderne til at lave fejl, slutter sportschef Ronny Larsen.

Jonas Jakobsen skifter i den kommende sæson fra nummer 22 ryggen, som han tidligere har spillet med, til nummer 9.

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Sportchef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13
Adm. direktør, Morten Secher, tlf. 28 74 39 97


Ledelsesens beretning fra generalforsamling d. 25. juni 2020 Pressemeddelelse – Målmandsteamet og ungdomskontrakerne på plads