Efter eget ønske fra Jens Nielsen, har vi accepteret at han stopper som cheftræner i Aalborg Pirates, selvom der var kontrakt for den kommende sæson. 

- Jens har fået et tilbud om at blive assistenttræner i Sverige for en SHL klub, og lige som når vores spillere en gang i mellem får et tilbud fra de helt store ligaer og klubber, ønsker vi naturligvis ikke at stå vejen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jens Nielsen tiltrådte med få dages varsel i januar måned, efter fyringen af Garth Murray og skrev kontrakt for forrige og den kommende sæson. Jens nåede at stå i spidsen for Piratskibet i 24 kampe, og sluttede af med bronzemedaljerne i Metalligaen.

- Jeg er faktisk ked af at forlade Pirates for jeg trives perfekt i Aalborg, men det her er en chance jeg ikke kan sige nej til, udtaler Jens Nielsen. 

- Den danske liga er for nogen en løftestang ud i europa, og vi ser det som en stor ‘cadeau’ når de store klubbers øjne er rettet mod os, slutter Ronny Larsen og tilføjer at der som tak fra den svenske SHL klubs side, allerede er aftalt en træningskamp i Aalborg om et år, samt en større studietur hos dem og andre spændende samarbejder imellem SHL klubben og Aalborg Pirates.

Vi ønsker Jens Nielsen held og lykke i fremtiden.

————————

Hvem der skal overtage cheftrænerposten melder vi ud snarest.

Ved spørgsmål eller udbyggende kommentarer kontakt:
Sportschef Ronny Larsen, Tlf: 21 68 91 13


PRESSEMEDDELELSE: AALBORG PIRATES ANSÆTTER CHEFTRÆNER MED ILD I ØJNENE Pressemeddelelse: VI SÆTTER HOLDET og forlænger med Thomas Vilstrup Andersen