Vi overlader trygt roret til 47 årige Santeri Heiskanen, som bliver ny cheftræner i Aalborg Pirates efter Jens Nielsen.
 
- Santeri kom til os i sidste sæson som assistenttræner, og har på meget kort tid tilført utroligt meget kampgejst til omklædningsrummet. Derfor var det helt naturligt at han var den første vi snakkede med om posten som cheftræner, udtaler sportschef Ronny Larsen.
 
I november opgraderede vi trænerteamet med en dedikeret fuldtids assistenttræner, hvor valget faldt på finske Santeri Heiskanen, som tidligere har været cheftræner i Finland, Østrig og senest Italien.
Som spiller er Santeri registreret med over 500 kampe i den bedste finske liga og han er kendt for hans utrolige kampgejst og enorme vilje.
 
- Både spillerne og jeg har på kort tid fået en stor respekt for Santeris stil og vi forsætter den offensive og agressive spillestil, udtaler sportschef Ronny Larsen.
 
Santeris facon og tilgang til trænerrollen, både passer ind i og kan bygge yderligere på OneTeam strategien i Aalborg Pirates, og hvis man i sidste sæson kastede blikket forbi trænerbænken og så Santeris øjne, så man en ild i en grad, så de fleste ville finde den nærmeste brændslukker.
 
- Jeg kan leve med at tabe en enkelt kamp - men det skal ikke være uden benhård kamp, så vi kan vinde den næste, udtaler Santeri Heiskanen
 
- Santeri har evne til at motivere spillerne på en måde jeg ikke har set længe i vores omklædningsrum, så med ham som cheftræner, har jeg store forhåbninger om en mere kontinuerlig sejrskurs på banen set over hele sæsonen, der kan fører os imod både FINAL4 og finalen næste sæson, udtaler Ronny Larsen.
 
Kirill Kabanov håbede på at det ville blive Santeri der skulle overtage trænerposten. 


- Jeg respekterer virkelig hans kompromisløshed og at han stiller høje krav til os spillere, udtaler Krill Kabanov og tilføjer at ‘Santi’ fremfor alt er hudløst ærlig og målfast, udtaler Kirill Kabanov.
 
Santeri og jeg er i fuld gang med planlægningen af sæsonen om forstærkning af den i forvejen spændende trup.
Med kampagnen vi sætter holdet og ‘Santis’ arbejdsomhed samt netværk, bliver det nogle spændende sommermåneder vi alle går i møde, slutter Ronny Larsen.
 
Ved spørgsmål eller udbyggende kommentarer kontakt:
Sportschef Ronny Larsen, Tlf: 21 68 91 13


Pressemeddelelse: Jens Nielsen stopper som cheftræner hos Aalborg Pirates