Vi er glade for at kunne præsentere en forlængelse af kontrakten med den 29-årige forward, Thomas Vilstrup Andersen, der kom til Aalborg forud for sidste sæson fra Herning Blue Fox.

- Thomas kom til Aalborg forud for sidste sæson lige op til sæsonen, da vi skulle have fundet et par erstatninger for Højbjerg-tvillingerne. Thomas leverede en god sæson, og vi fik det spil af ham, som vi havde forventet med en bundsolid arbejdsmoral over hele isen og altid klar til at ofre sig i holdets tjeneste, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Thomas Vilstrup endte med at spille 45 kampe i grundspillet samt 14 kampe i slutspillet, hvor det samlet set blev til otte point, hvoraf de to af dem var mål. Han er en meget rutineret spiller, der har spillet over 500 kampe i Metal Ligaen.

- Thomas bliver en vigtig spiller i egen zone, hvor han kommer til at blokere en del skud, og derudover kommer han til at spille med i undertal, hvor han har vist rigtig stærk i de seneste sæsoner. Han kommer med et godt skøjteløb, som han bruger til at sætte modstanderen under pres, slutter Ronny Larsen.

Thomas Vilstrup Andersen vil være med i sommertræningen, når spillerne starter på denne, og han vil også være klar på isen til første istræning omkring starten af august måned. Thomas Vilstrup kommer til at spille med nummer 11, ligesom han gjorde sidste sæson.

VI SÆTTER HOLDET - SAMMEN ER VI ONETEAM

Du kan forsat være med til at støtte VI SÆTTER HOLDET her...


Pressemeddelelse: Jens Nielsen stopper som cheftræner hos Aalborg Pirates AALBORG HAR BILLET TIL CONTINENTAL CUP i den kommende sæson