Thomas Bjuring ny kommerciel ansvarlig for Metal Ligaen og DIU.

Interessen for Ishockeysporten i Danmark har de seneste år oplevet en flot fremgang, Metal Ligaen og Dansk Ishockey Union ønsker at øge interessen yderligere, men også styrke klubbernes indtægter med eventbaserede aktiviteter og kommercielt fokus.
Metal Liga klubberne og Dansk ishockey Union har sammen oprettet en ny kommerciel stilling fra næste sæson, som skal være med til, at løfte den samlede hockeysport landet over til et nyt niveau.

Den bedste person til at stå i spidsen for dette projekt er vores egen Adm. direktør for Aalborg Pirates Thomas Bjuring, som tiltræder som kommerciel ansvarlig for Metal Ligaen og Danmarks Ishockey Union efter indeværende sæson pr. 1/5-2020 fortæller bestyrelsesformand Morten Fals.

Selvom vi i nuet er kede af, at skulle dele Thomas med hele ishockeysporten, så er vi også opmærksomme på de muligheder den kommercielle funktion kan bibringe Aalborg Pirates fortsætter Morten Fals.
Thomas skal i sin nye rolle som kommerciel ansvarlig for Metal Ligaen og Danmarks Ishockey Union fører sporten videre på landsplan, så det store potentiale vi oplever i omkring sporten føres ud i et endnu større og strategisk setup til gavn for hele sporten – herunder Aalborg Pirates, de andre professionelle ishockeyklubber og landsholdende.

- Det kommer ikke som en overraskelse for os, at der har været bud efter Thomas til den spændende stilling. Thomas har en rigtig stor andel i den flotte rejse Aalborg Pirates har været på over de sidste fem år, hvor han og den øvrige organisation har leveret og eksekveret på banebrydende kommercielle og økonomiske tiltag.
Piratskibet har aldrig stået stærkere og fundamentet er solidt, og vi er klar til at videreføre vores position, som et af de mest attraktive sports - og kulturelle besøgsmål i Nordjylland, udtaler bestyrelsesformand Morten Fals.

 

Jagten går nu ind på en ny Adm. Direktør, som sammen med den øvrige organisation skal videreføre vores flotte fremdrift på og udenfor banen. Vi fremstår i dag som en meget attraktiv sportsklub med gode sportslige resultater, god økonomi, fantastiske sponsorer, engagerede frivillige, et godt talentarbejde i en velfungerende amatørafdeling og ikke at glemme, så har vi ligaens højeste tilskuertal. Det vil være fantastisk, at finde vores nye direktør inden længe, så vedkommende kan nå, at være med til afslutningen på sæsonen sammen med Thomas og den øvrige organisation, og dermed få et godt afsæt hen imod næste sæson. Vi er glade for, at Thomas bliver i sporten og fremadrettet i en konsulentfunktion, hvor han stadig vil være markant til stede i og omkring Aalborg Pirates, når vi har brug for gode råd og innovative ideer udtaler Morten Fals.

Alle sejl sættes nu ind på, at sæsonen skal gøres færdig i vanlig høj stil, hvor der venter både Metal FINAL4 her i Aalborg og et forhåbentligt langt slutspil, som gerne skal afsluttes med medaljer.
Sportschef Ronny Larsen har planen klar for trænere og spillere, som skal sikre guld på isen, og en topmotiveret Thomas Bjuring vil med sit engagement og hjerte gå forrest og sikre flotte resultater og glæde udenfor isen. Engagementet, hjertet og evnen kan ingen tage fra ham og jeg ved fra mine mange samtaler med Thomas, at han nok skal levere til det sidste. Herudover er Aalborg Pirates om nogen klub i Danmark klar til at udnytte hans nye stilling og funktion, når den nye sæson skydes i gang, men den tid den glæde afslutter bestyrelsesformand Morten Fals.


Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:

Bestyrelsesformand Aalborg Pirates, Morten Fals, tlf. 41 95 10 00

Adm. direktør Aalborg Pirates, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49

Billedemateriale kan downloades her: https://aalborgpirates.dk/om-piraterne/direktor-billedbank/


Nyt nederlag i overtid til Pirates VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg mod Herlev 7/1