For tredje gang af de seneste fem hjemmekampe endte det med et nederlag efter overtid til Pirates. Denne gang var det Herlev Eagles, der kunne tage ekstrapoint i overtiden. Pirates kæmpede sig tilbage et par gange i løbet af kampen.

Aalborg Pirates - Herlev Eagles 3-4 (1-0, 1-2, 1-1, 0-1)
Mål: 09:29 1-0 Sebastian Brinkman (Korsgaard, Ladehoff), 22:55 1-1 Acke Ringström (Olesen, Riekkinen), 23:22 1-2 Victor Rollin-Carlsson (Thompson), 29:23 2-2 Anders Krogsgaard (Spelling, Brinkman) SH, 55:23 2-3 Johan Skinnars (Ringström, Thompson), 55:45 3-3 Felix Scheel (Flodqvist, Morin), 62:54 3-4 Niklas Tikkinen (Thompson, Carlsson)

Udvisninger: Pirates 8x2 min., Eagles 8x2 min.
Tilskuere: 3051

Til aftenens kamp var der kun en ændring på holdet, nemlig at Jonas Jakobsen havde erstattet Emil Marcussen som 13. forward på holdet. Dermed var Pirates stadig uden Sebastian Bergholt og Marcus Pedersen.
George Sørensen blev hyldet som månedens spiller i Metal Ligaen, mens Olivier Hinse blev hyldet for sine første 100 kampe i Pirates.

Det var Pirates, der kom til de største chancer i perioden, men det var Herlev, der fik kampens første powerplay. Pirates lukkede ganske godt ned for Herlevs farlige første kæde, så de blev holdt ud mod banden.
Pirates fik også spillet sig frem til nogle chancer, hvor det var Julian Jakobsen, der var tættest på i starten af perioden, men han kunne ikke få ram på pucken foran mål. Kort efter var det Herlev, der var tæt på, men stolpen stod i vejen.
Stolpen var også i vejen to gange for Pierre-Olivier Morin, hvor han var spillet frem til gode muligheder. Det blev også til en føring for Pirates, da Sebastian Brinkman fik sidste stav på pucken efter opspil fra Jeppe Jul Korsgaard.
Begge hold kom i powerplay i den resterende del af perioden, hvor det var Pierre-Olivier Morin, der var tættest på for Pirates.

Der var ikke mange minutter af 2. periode, før Herlev havde udlignet og kommet foran. Først var det Acke Ringström fra blueline, mens Victor Rollin Carlsson bragte Herlev foran. Der var kun spillet omkring tre minutter af perioden.
Pirates kæmpede videre, og kom til flere gode muligheder, hvor man fik presset Herlev tilbage i deres egen zone i længere tid. Det gav dog ikke nogle scoringer.
Pirates kom i undertal, hvor Anders Krogsgaard kom alene mod mål, hvor han afdriblede Jidskoug og sendte pucken i nettet til 2-2.
Julian Jakobsen havde en gylden mulighed at gøre ondt værre, da han kom ud af boksen, men han sendte pucken i benskinnen.
Begge hold havde gode muligheder for at komme foran, men det blev ved 2-2 efter 2. periode.

3. periode blev meget rodet, hvor der ikke kom noget ordentligt flow i spillet. Det fik dommerne ødelagt med en del udvisninger til begge hold, både dem, der var synlige, men også en del tvivlsomme, der ikke var til at se med det blotte øje.
Der kom enkelte chancer i begge ender til holdene, men det var Herlev, der scorede først efter 55:23 af kampen, da Johan Skinnars kunne smide pucken i det tomme mål, da pucken blev rettet af foran George Sørensen. Kort efter var det Felix Scheel, der udlignede til 3-3. Med ganske få sekunder igen på uret var Thomas Spelling millimeter fra at sikre Pirates sejren og de tre point, men pucken ramte undersiden af overliggeren og hoppede i spil igen.
Masser af infight mellem spillerne på isen, men kampen endte med 3-3. I overtiden var der ikke de store chancer til nogle af holdene, før Niklas Tikkinen hamrede pucken i nettet for Herlev og dermed sikrede Herlev det ekstra point.

Pirates spiller næste gang på søndag, hvor turen går til Odense, mens næste hjemmekamp er om to uger, fredag 24. januar kl. 19.30, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Bentax Isarena.


VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg mod Herlev 10/1 Pressemeddelelse - Evnen forpligter