Tirsdag aften tager Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls, og Pirates skal jagte flere point i topstriden, hvor man nu er sikret en plads i Top3. Næste mål er Esbjerg, som man kan lægge noget pres på med en sejr i denne tidlige tirsdagskamp, inden Esbjerg spiller TV-kampen kl. 20.30.

Aalborg Pirates skal igen på jagt efter 3 point for at holde Esbjerg en smule i snor i toppen af ligaen. Med en sejr i denne kamp, så kan der smides en smule pres på Esbjerg i kampen om 2. pladsen, selvom Pirates vil have spillet to kampe flere og bare et point efter.

Pirates sejrede søndag eftermiddag med 2-1 på udebane i Herlev, hvor man spillede en langt fra flot kamp, men der blev kæmpet fra holdet og sejren kunne man tage med hjem via et sent sejrsmål fra Josh MacDonald. Pirates havde lagt et godt pres mod slutningen, hvor Herlev havde problemer med at få pucken ud af zonen, og Pirates blev ved med at smide pucken på mål.

I søndags var Pirates uden forwards Kirill Kabanov og Tobias Ladehoff, og der er ikke noget omkring deres deltagelse i denne kamp. I løbet af kampen i Herlev udgik Emil Marcussen og Pierre-Olivier Morin efter at være blevet ramt af pucken - begge vendte dog tilbage til kampen kort tid efter.

Aftenens modstandere, Rødovre Mighty Bulls, er kommet ind i en dårlig stime i øjeblikket, og de må kunne mærke presset fra Odense Bulldogs. Rødovre havde et solidt point overtag på Odense, men Rødovre har tabt ni af deres seneste ti kampe, og sejren kom på hjemmebane over Esbjerg Energy. Odense har i samme perioden taget 12 point, og er nu kun seks point bag Rødovre, og de har et indbyrdes opgør endnu.

Bemærk, at der er kampstart allerede kl. 18.00, så der er mulighed for stream. Der kommer link til stream i løbet af tirsdagen på hjemmesiden samt på Facebook.


STREAM: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls Josh MacDonald sikrede de tre point i Herlev