Tirsdag aften kommer Herlev Eagles på besøg i Bentax Isarena. Herlev har en stærk 1. kæde, hvor de har de tre spillere, der har lavet flest point i denne sæson. Indstillingen skal dog være i orden, ellers kan det blive til en svær kamp.

Efter to store kampe mod lokalrivalerne fra Frederikshavn, der blev ydnyget med 5-1 på hjemmebane og endnu bedre med 7-1 på deres egen bane, så kom drengene lidt ned på jorden igen, da Herning var på besøg i fredags.
Det endte med et nederlag på 2-3 efter straffeslag efter, at drengene havde hentet to føringer i løbet af 3. periode.

Det var en sløset kamp fra drengenes side, og de skal være glade for, at der trods alt kom et point på kontoen. Afleveringerne var upræcise, og der var ikke det samme stærke skøjteløb, som tidligere på sæsonen.
Disciplinen i forhold til udvisninger var god, men ikke mange aftaler i defensiven blev holdt, og George Sørensen måtte flere gange komme til undsætning med en stor redning.

Nu venter ligaens overraskelse, Herlev Eagles, når de kommer på besøg i Bentax Isarena. Herlev er normalt stærke på egen is, mens de har problemer på udebane, men i denne sæson er de det næstdårligste hold på hjemmebane, mens de er nummer 3 på udebane - målt på point.
Herlev lever højt på deres kæde med Brett Thompson, Victor Rollin-Carlsson og Johan Skinnars, hvilket er de tre spillere, der ligger på de første tre pladser på topscorerlisten. Kan vi lukke ned for den kæde og minimere deres muligheder, så kommer drengene til at have gode muligheder for at tage sejren. Herlev kommer til Aalborg med fire sejre i de seneste fem kampe, hvor de bl.a. har vundet i Herning og Rungsted med klare cifre.

Herlev er på ingen måde en nem opgave, og hvis vi tager let på opgaven, så kommer det til at blive en svær opgave. Tidligere på sæsonen blev det til en sejr på 4-1 på hjemmebane samt et par sejre på udebane, men sidste sæson endte også med et nederlag på 0-3 på hjemmebane, så der skal være fokus hele kampen.

På holdkortet var det kun forward Marcus Pedersen, der manglede i fredags mod Herning. Der er intet nyt omkring evt. skader, der skulle være opstået under træning.


Pirates sendte Herlev hjem med nederlag VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Herning