Herlev Eagles besøgte Bentax Isarena, og efter en solid 1. periode, så var Pirates foran med 2-0. Man sløsede lidt i 2. periode, men endte med at køre en sikker 4-1 sejr.

Aalborg Pirates - Herlev Eagles 4-1 (2-0, 0-1, 2-0)
Mål: 00:28 1-0 Martin Højbjerg (Hinse, Davison), 05:46 2-0 Tobias Ladehoff (Brinkman, Carstensen), 38:31 2-1 Niklas Tikkinen (Skinnars, Carlsson), 44:47 3-1 Thomas Spelling (Ju. Jakobsen, Panelin-Borg), 50:06 4-1 Olivier Hinse (Ma. Højbjerg, Mi. Højbjerg)

Udvisninger: Pirates 3x2 min., Eagles 1x10+20 min. (Brett Thompson), 4x2 min.
Tilskuere: 2472

Til aftenens kamp mod Herlev Eagles var Sebastian Bergholt noteret på skadeslisten sammen med Marcus Pedersen. Pirates havde lavet en del ændringer i de offensive kæder til aftenens kamp, hvor der ikke var mange spillere, der spillede sammen tidligere på sæsonen.
Ifølge cheftræner Garth Murray under interview til sponsorerne, så var der også mikset op i powerplay-kæderne til kampen for at få noget ny energi ind i kæderne.

Før kampen blev Pierre-Olivier Morin hyldet for sin kamp nummer 100 i Aalborg, mens Pirates Support kårede Kirill Kabanov som december måneds spiller.

Pirates fik den perfekte start på kampen, da det blev 1-0 efter bare 28 sekunder, da Olivier Hinse sendte pucken på tværs, hvor Martin Høhbjerg bare skulle sætte staven på. Pirates blev ved med at arbejde efter bare to minutter, så kunne det have været 2-0, men Pierre-Olivier Morins afslutning ramte stolpen.
Det blev dog også 2-0, da Sebastian Brinkman og Tobias Ladehoff sled sig igennem, og Tobias kunne sende pucken i nettaget. Der var der spillet mindre end seks minutter, og det lignede allerede en storsejr.
Herlev er dog farlige ved Brett Thompson, da han kort efter målet sendte pucken på indersiden af stolpen som en advarsel til defensiven.
Pirates fik et par muligheder i powerplay den resterende del af perioden, hvor Martin Højbjerg og Kirill Kabanov var tæt på at øge til 3-0, mens Johan Skinnars var tæt på i undertal for Herlev.

Herlev kom bedre ud til 2. periode, men det var Pirates, der kom til bedste muligheder i starten af perioden. Thom Flodqvist havde muligheden for at bringe Pirates på 3-0, men overliggeren var i vejen for forsøget.
Pirates havde flere store muligheder, men man lignede et hold, der i store dele af perioden ville spille pucken over stregen.
Herlev havde også deres muligheder, men det var primært i powerplay, at de kom til den. Brett Thompson sendte pucken på overliggeren fra banden, hvor George Sørensen lå og rodede rundt i målfeltet.
Herlev fik reduceret ved Niklas Tikkinen, da han sendte pucken fra blueline og ind bag George Sørensen i samme sekund som udvisningen til Anders Krogsgaard udløb.
2-1 til Pirates efter 2. periode; en periode, hvor Herlev kom bedre med, mens Pirates så ud til at være gået lidt ned i tempo.

Herlev kom bedre ud til 3. periode, og de pressede på for en udligning, men i stedet var det Pirates, der sendte pucken i nettet til 3-1. Thomas Spelling sendte pucken ind foran mål mod Lasse Bo Knudsen, men pucken blev ramt af en Herlev spiller og røg i nettet.
Det virkede til, at det lukkede kampen, da Herlev ikke kom til de helt store chancer, mens Pirates' defensiv arbejdede hårdt på. Det blev også til 4-1 ved Olivier Hinse, da han let kunne sende pucken i nettet på en returpuck på et Martin Højbjerg skud.
Det lukkede kampen helt, og begge hold så ud til, at man ikke tog de store chancer mod slutningen af perioden. Herlevs Brett Thompson blev sendt tidligt i bad, da han brokkede sig til en badebillet med 4½ minut igen af 3. perioden.

Pirates sejrede med 4-1, og Pirates spiller igen på fredag kl. 19.30, hvor Herlev Eagles kommer på genvisit i Bentax Isarena.