I aften og i morgen aften tørner Pirates sammen med Frederikshavn White Hawks, hvor det i aften er på hjemmebane i Bentax Isarena. I morgen er der returopgør i Frederikshavn.

Der er tid til dobbelt opgør mod Frederikshavn White Hawks, hvor første akt spilles i aften, mens der er returopgør i morgen aften i Frederikshavn.
Der er meget mere end bare tre point på spil i disse kampe. Masser af ære og håneret mellem fansene er også på spil i disse kampe, der med stillingen in mente også er et par kampe mellem nummer 1 og 2.

Pirates spillede i fredags på udebane i Vojens, hvor det blev til en sejr efter overtid. Pirates kunne let have taget de tre point, men flere udvisninger i slutningen af 3. periode gjorde, at SønderjyskE fik udlignet og havde også muligheden for at tage sejren, men Pirates kæmpede sig tilbage og tog sejren i overtid.

Frederikshavn spillede ikke i fredags, og om det er en fordel eller ej, er altid det store spørgsmål. Frederikshavns spillere er friske, men de har ikke en kamp i skøjterne efter den lille julepause.

I fredags var Pirates uden de to forwards, Thomas Spelling og Marcus Pedersen, men Thomas Spelling skulle være klar til kampen igen efter hans mindre hjernerystelse fra seneste TV-kamp, hvor Pirates sejrede i Rungsted. Dermed skulle Pirates kunne stille op i stærkeste opstilling med fire stærke kæder, der alle kan levere mål og chancer.

Der er kampstart kl. 19.30 i aften, og hvis man ikke har været så heldig at få fingrene i billetter, så kan kampen følges på TV2Sport med optakt fra kl. 19.00.


George Sørensen forlænger med Aalborg Pirates Guess who's back.. Spelling's back