”Man har et standpunkt, indtil man tager et nyt”.
Eller
”Tilbage til rødderne”.

Begge kunne være dækkende for nedstående:
For et par spillerunder siden ændrede vi på den såkaldte plus/minus statistik til kun at omfattede tallet, som fremkom ved at trække scoringer mod en Pirat-spiller på is - fra egen Pirat-scoringer på is.
I den anledning har vi modtaget flere indsigelser – især spillerne vil gerne kunne se, når de får plus og minus point.

Altså:

Hvis Piraterne scorer i spil 5 mod 5 eller 4 mod 4 eller 3 mod 3 eller de er i undertal, giver det et plus point. Hvis en Piratspiller er på isen ved spil 5 mod 5 eller 4 mod 4 eller 3 mod 3 eller er i power play og modstanderen scorer, så vanker der et minus. Der er ikke plus/minus ved tomt mål eller straffeslag.

Af nedstående statistik efter 12 spillerunder topper Pierre-Olivier Morin og Thomas Spelling pointlisten med 12 for henholdsvis 6 mål og 6 assist samt 3 mål og 9 assist. Lige efter følger Anders Krogsgaard med 10 point (2+8) og Martin Højbjerg ligeledes med 10 point (8+2).

Anders Krogsgaard fører plus/minus listen med 16/5.

Langtidsskadede Tobias Ladehoff er heldigvis ikke sådan at indhente. Han topper stadig ”de slemme drenges” straffestatistik med 31 minutter, mens Lasse Bo Knudsen og Pierre-Olivier må dele andenpladsen, begge med 16 straffeminutter.

Flot at hele 4 spillere, der har spillet alle 12 kampe, endnu ikke har besøgt straffeboksen. De er: Anders Krogsgaard, Jonas Jakobsen, Thomas Spelling og Sebastian Brinkman.

 


Starten på målmandskarrieren skete på hockeybalkonen Kampnoter: Rundt om Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates