Der er under 1 måned til pucken smides i Metalligaen og kun 14 dage til første træningskamp i Bentax Isarena i meget lang tid. Alt sammen noget både spillere, trænere og alle hockeyfans har set frem til meget længe - alt for længe!

Alle i og omkring Aalborg Pirates, står stadig med en følelse af noget mangler fra sidste sæson - nu skal det gøres færdigt! Vi ser fremad og arbejder hårdt og målrettet på at pucken kan smides med publikum i hallen.

Efter de seneste udmeldinger fra regeringen, om at der skal arbejdes for en genåbning af sport med flere tilskuere, ser vi lys forenden af tunnelen og arbejder intenst for at kunne opfylde alle protokoller og sikkerhedskrav, for en genåbning med mere end 500 tilskuere.
Bentax Isarena er Danmarks største og mest flexible isarena og vi er overbevidste om at vi igen fra start, vil kunne ligge helt i top med tilskuertal og stemning på lægterne - selvfølgelig under gældende sikkerhedskrav.

Når dørene åbnes, håber og forventer vi at kunne honorere en billet til alle sæsonkortholdere samt sponsorer med sponsorkort, VIP kort og anfordringsbilletter. Nærmere information om hvordan billetteringen kommet til at foregå, melder vi ud så snart vi kender den nøjagtige kapacitet.

Naturligvis bliver alt ikke helt som det plejer fra start - men vi håber og beder om forståelse fra alle. Der vil være forskellige Covid-19 foranstaltninger. Disse meldes ud senere, og tilpasses løbende gældende protokoller, for at sikre den bedste og sikreste kampafvikling i Bentax Isarena. Vi håber at vi sammen får det bedste ud af det - på forhånd tak for forståelsen!

Skøjterne er slebet, headcoach Garth Murray har en plan og spillerne er max. klar

IIIIIT’S HOCKEYTIME


Pressemeddelelse – Aalborg Pirates forlænger igen med svensk publikumsfavorit Livestream fra Frederikshavn lørdag eftermiddag