Aalborg Pirates er glade for at kunne præsentere den svenske back, Victor Panelin-Borg, på en ny kontrakt gældende for den kommende sæson. Dermed er han klar til sin 5. sæson i træk i det nordjyske.

- Victor tæller som en udlænding på holdkortet, men efter så mange år i den danske liga, så ser vi ham ikke som en udlænding. Vi er glade for det arbejde, som Victor bidrager med - både på isen, men også udenfor isen, siger sportschef Ronny Larsen.

Victor Panelin-Borg har spillet de seneste fire sæsoner i Aalborg, hvor han har været med til at vinde The Double, hvor han var en vigtig del af holdet. Flere eksperter udnævnte ham som den bedste defensive back i ligaen den sæson.

Han har spillet 220 kampe for Pirates, inkl. pokalturneringen, Champions League og slutspil, så han er en erfaren spiller, som de unge spillere kan lære en del af på isen.

Victor er også en stor publikumsfavorit, hvor han tager sig tid til at snakke med fans efter kampene, og altid klar med en kommentar.

- Victor arbejder hårdt i alle skift, og grundet hans højde, så har han en lang rækkevidde med staven, hvilket er med til at gøre det svært for modstanderne at komme rundt ham. Han er meget aktiv foran eget mål, hvor han rydder op og er med til at give plads til George i målet, slutter Ronny Larsen.

Victor Panelin-Borg spiller igen med nummer 62, og kontrakten er under forudsætning af den endelige godkendelse fra licensudvalget.

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:

Sportchef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13
Adm. direktør, Morten Secher, tlf. 28 74 39 97


Optakt: Træningskamp mod Odense Bulldogs Nu smides pucken snart....