Det blev til et nederlag i den første kamp i serien, men det var ikke det fortjente nederlag, da Pirates var i kontrol i store dele af kampen, men Rungsted havde en stærk målmand, der ikke var til at passere. Pirates tabte med 3-0, men de sidste to mål blev scoret i tomt mål indenfor det sidste minut.

Rungsted Seier Capital - Aalborg Pirates 3-0 (0-0,0-0,3-0)
Mål: 57:13 1-0 Nikolaj Rosenthal (Bjerrum, Gustafsson), 59:29 2-0 André Pison Stærmose, 59:44 3-0 Nichlas Hardt

Udvisninger: Capital 4x2 min, Pirates 3x2 min.
Tilskuere: 1

Her til aften blev den førstekamp spillet, hvor Pirates kom med samme kæder, som man havde haft til den sidste semifinalekamp mod Esbjerg Energy. Ingen ændringer i kæderne, og det var også Pirates, der kom stærkt ud, og kom til flere gode muligheder i kampens begyndelse.
Pirates fik et par udvisninger, men der blev arbejdet stærkt foran George Sørensen i målet, så han havde godt udsyn til skuddene.
Pirates fik et par muligheder i powerplay, men man lykkedes ikke med at få pucken ind bag Christopher Nihlstorp i Rungsteds mål, og han fik en afgørende betydning for kampen.

I 2. periode var det ikke meget, at George Sørensen fik at lave, da Pirates dominerede perioden i stor stil, og Rungsted blev flere gange fanget inde med trætte spillere. Dog lykkedes det ikke for Pirates at udnytte det store overtag i 2. periode, og derfor var stillingen stadig 0-0 efter 2. periode. Rungsted havde stadig chancen for at vinde kampen, som Nihlstorp stod i målet for Rungsted.

I 3. periode blev Pirates ved med at presse på, men det var et lille fejl af Kirill Kabanov, da han var et millisekund for sent foran George Sørensen, og dermed kunne Nikolaj Rosenthal sende pucken i et tomt mål til 1-0 føring til Rungsted. Pirates satsede alt uden George Sørensen, hvor man fik sat lidt spil op foran målet, men det var André Pison, der slog et homerun og sendte pucken hele vejen ned i det tomme mål. Kampen var afgjort, men Pirates satsede igen uden George Sørensen, men da Julian Jakobsen mistede pucken som bagerste mand, så havde Nicklas Hardt frit mål til 3-0.

Næste kamp i serien bliver spillet kl. 12.00 på søndag på hjemmebane i Bentax Isarena, hvor Pirates vil jagte en udligning af serien.

BILLEDER: SKARPE SKUD fra den første finale Aalborg Pirates afholder gratis Drive-In Bio til den 4. finalekamp