Kampen fløjtes i gang klokken 17.00, og der er stadig billetter til opgøret.

Aalborg Pirates spiller søndag den femte kvartfinalekamp mod Rungsted Seier Capital, og her har piraterne mulighed for at afslutte serien på hjemmebane.

Det kan både være en fordel for piraterne, men det kan også være en mental udfordring.

- Det er en fantastisk mulighed, og det er klart, at vi gerne vil afslutte serien hjemme og hurtigst muligt. Jeg synes, vi sidder godt på kampen fredag, og vi har et mentalt overtag, som vi skal udnytte, fortæller Patrick Bjorkstrand og tilføjer.  

- Jeg tror mange i truppen har været gennem det her før med at kunne afslutte en serie, så vi skal gøre det med god erfaring og selvtillid søndag. Så skal vi selvfølgelig også spille på den rigtige måde, konstaterer han.

Kampens gameplan

Men en ting er det mentale og noget andet er spillet, og her har piraten også en god ide om, hvad klubben skal præstere søndag, for at tage den afgørende sejr hjem.  

- Vi skal komme hårdt ud men stadig som de seneste kampe, hvor vi har spillet simpelt og effektivt. Vi skal være sikre på, at vi er på dem fysisk, erkender han.

Kampen fløjtes i gang klokken 17.00 i Sparekassen Danmark Isarena, og der er stadig billetter til opgøret her på hjemmesiden.  


VIDEO: 5. kvartfinale højdepunkter og interviews Aalborg Pirates sikrer sig matchbold til søndag