Aalborg Pirates vandt fredag aften 3-0 i Rungsted, og klubben kan derfor afgøre kvartfinaleserien allerede på søndag hjemme i Sparekassen Danmark Isarena.

Aalborg Pirates sikrede sig fredag aften endnu en sejr i kvartfinaleserien, da klubben vandt med 3-0 over Rungsted Seier Capital på udebane.

Det var det meste af tiden en målløs første periode på trods af, at hjemmeholdet have to powerplay-muligheder. Det ændrede sig dog drastisk i de sidste fire minutter, hvor Aalborg Pirates fik bragt sig foran med både 1-0 og 2-0 indenfor 15 sekunder.

Det var Kiril Kabanov, der fik sendt pucken i nettet til 1-0, da han selv fik erobret pucken i Rungsteds zone og sendt den op under overliggeren. Mens det var kaptajn Julian Jakobsen, der på et straffeslag udbyggede føringen kort efter.

Anden periode bød ikke på flere scoringer. Til gengæld blev der uddelt hele fem udvisninger til de to hold. Flest af de udvisninger tilfaldt hjemmeholdet, og dermed havde piraterne en del powerplay-muligheder, som man ikke formåede at udnytte.

Tredje periode var noget mere rolig end den anden, og her blev de to hold ikke tildelt en masse udvisninger. Samtidig blev der heller ikke her scorede en masse flere mål. Kun et enkelt blev det til.

Det var ellers tæt på flere gange, da hjemmeholdet tog målmanden ud i kampens døende minutter. Her ramte Tobias Ladehoff blandt andet stolpen inden Jeppe Jul Korsgaard fik sendt pucken i det tomme mål til 3-0.

Aalborgenserne behøvede dog heller ikke at levere flere mål for at tage den tredje kvartfinale-sejr med hjem.

Dermed kan piraterne altså afgøre kvartfinalen hjemme på søndag, hvor der endnu en gang fløjtes op til kamp i Sparekassen Danmark Isarena. Kampen begynder klokken 17, og der er stadig ledige billetter til salg.

Kampfakta:

Periodecifre: 0-2, 0-0, 0-1

Mål: 0-1 Kiril Kabanov (16.11), 0-2 Julian Jakobsen (16.26), 0-3 Jeppe Jul Korsgaard (59.14)

Udvisningsminutter: Rungsted 6, Aalborg 6

Her er Patrick Bjorkstrands opskrift på en sejr i femte kvartfinalekamp Sportschef forklarer: Derfor er Rungsted så svært et hold at spille mod