Siden Felix Scheel brækkede det venstre håndled i udekampen søndag 29. september mod Sønderjyske, har han haft hånden i gips. Men nu er gipsen smidt, og den målfarlige forward var med ved mandagens træning...

Giv en hånd – nej ikke til Afrika i denne omgang.
I stedet er den håndledsskadede forward Felix Scheel snart klar til igen at påmønstre og give en hånd med på Piratskuden.
Siden Felix Scheel brækkede det venstre håndled i udekampen søndag 29. september mod Sønderjyske, har han haft hånden i gips.
Men nu er gipsen smidt, og den målfarlige forward var med ved mandagens træning, hvor han gled fint ind i de vante formationer med Pierre-Olivier Morin og Thomas Spelling.
Felix Scheel venter selv at være spilleklar om to spillerunder.

Mangler stadig tre
Netop Sønderjyske er tirsdag aftens modstander i Bentax Isarena, og foruden foruden Felix Scheel må Piratskuden stadig må undvære de to forwards Marcus Pedersen og Tobias Ladehoff.
Marcus Pedersen er netop blevet opereret for en bygningsfejl i hoften, og meget tyder på, at han er ude resten af sæsonen.
Tobias Ladehoff har været ude i snart en måned på grund af en hjernerystelse pådraget under træningen, hvor han stødte hovedet ind i banden, men han forventes snart klar igen. Måske kan han gøre come back samtidig som Felix Scheel i den første kamp efter landholdspausen, nemlig tirsdag 12. november mod de danske mestre Rungsted i Bentax Isarena.

Problemet Sjælland
Netop Rungsted var det første hold, der stoppede Piratskudens pointgivende kampe ved på Sjælland at besejre Pirates med 3-1 på to powerplay mål samt en scoring med en spiller mindre på isen.
Kampene på Sjælland har hidtil ikke været Piraternes livret. Eneste pointgivne togt her kom mod Herlev, som blev besejret 3-2 efter overtid.
I fredags måtte Piratskuden lide den tort i København ikke blot at tabe til et afbudsramt Rødovrehold, men at måtte sejle hjem uden for første gang at have sendt pucken i modstandernes målnet. 0-2 var det tomme udbytte af togtet. En ringe trøst. Pirates vandt skudstatistikken med hele 46-27.
-Det var vildt, at de holdt os fra at score – med det hold vi har. Jeg brændt selv en friløber i 1. periode, udtalte Lasse Bo Knudsen til Nordjyske.

Uhyggelig Halloweeen venter
Men nu gælder det altså Sønderjyske, der vil kæmpe vildt for at kvalificere sig til Final 4. Sønderjyske måtte lide den tort i fredag på hjemmeis at tabe efter overtid med de sjældne cifre 6-5 til Herlev.
Det kan blive en uhyggelig Halloweenaften i Bentax Isarena.


Pirates udbyggede føringen med sejr over SønderjyskE OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE