Aalborg Pirates tabte søndag aften den femte kvartfinalekamp mod Rungsted Serier Capital med 2-0 på hjemmebane.

Aalborg Pirates skal igen i aktion tirsdag, efter piraterne missede muligheden for at afslutte serien hjemme søndag. Her tabte aalborgenserne med 2-0.

Der var ellers lagt op til endnu et brag af en kamp søndag aften, da Aalborg Pirates spillede den femte kvartfinalekamp med Rungsted Seier Capital.

Piraterne gik nemlig ind til opgøret med mulighed for at afslutte serien, og det har før vist sig ikke altid at være en fordel for Metalligaens klubber i slutspillet.

Det var desværre for hjemmeholdet heller ikke dem, der blev de første til at juble i kampen. I stedet var det nemlig Rungsted, der fik bragt sig foran med 1-0 efter to minutters spil.

Anden periode bød ikke på flere mål fra nogle af holdene. Til gengæld kom piraterne frem til langt flere chancer for at få udlignet. Det var dog ligegyldigt, da pausefløjtet lød, for der var stillingen stadig 1-0 til Rungsted.

På trods af flere powerplay-muligheder i kampens tredje periode lykkedes det ikke piraterne at få skudt hul på målbylden og få udlignet til 1-1.

Med få minutter tilbage af kampen tog hjemmeholdet derfor også målmand George Sørensen ud, men det var heller ikke nok til at få udlignet og få kampen tvunget ud i overtid.

I stedet var det nemlig endnu en gang gæsterne, der kunne juble, da Lucas Andersen fik scoret til 2-0.