Lasse Bo Knudsen er ikke den store målscorer, men i eftermiddag blev det til to scoringer fra den danske back. Det rakte dog ikke til en sejr, da Rungsted scorede tre mål. Dermed er Rungsted foran med 2-0 i kampe, og et skridt nærmere et nyt DM-guld.

Aalborg Pirates - Rungsted Seier Capital 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)
Mål: 03:47 0-1 Morten Jensen (Røndbjerg, Rosenthal), 13:07 1-1 Lasse Bo Knudsen (Spelling), 23:21 1-2 Shane Hanna (Daly, Sarault) PP, 38:43 2-2 Lasse Bo Knudsen (Duffy, Kabanov), 44:02 2-3 Mathias Lehmann Hansen

Udvisninger: Pirates 3x2 min., Capital 2x2 min.
Tilskuere: 1

Pirates var på jagt efter revanche, da Rungsted Seier Capital kom på formiddagsvisit i Bentax Isarena. Skulle Pirates beholde en god chance for at tage DM-guldet, så var kravet næsten en sejr, men det ville blive uden Julian Jakobsen, der var blevet idømt en spilledags karantæne efter hans tackling på Nikolaj Rosenthal.
Pirates var ligeledes uden Tobias Ladehoff, der stadig var ude med skaden, som han pådrog sig mod Esbjerg Energy. Det betød lidt ændringer i kæderne.

Starten af kampen bar præg af, at man normalt ikke er oppe i gear til kamp så tidligt på dagen, hvor tempoet var lavere end i fredags. Det var Pirates, der fik spillet sig frem til enkelte muligheder i kampens begyndelse, men det var Capital, der var tættest på foran George Sørensen. Capital var stærke til at få plaeret folk foran målmanden, og det var også det, der gav Capital deres første mål i kampen.
Morten Jensen sendte pucken afsted fra blueline, og den røg mellem venner og fjender og ind bag George Sørensen, der ikke havde udsyn til pucken.
Pirates arbejdede videre for scoring, men marginalerne var i flere omgange med Christopher Nihlstorp i Capitals mål, hvor pucken hoppede væk fra målet, i stedet for i mål.
Den store arbejdsindsats gav pote, da Lasse Bo Knudsen sendte et fladt skud, der var perfekt til en styring, på mål, men med Jeppe Jul Korsgaard placeret solidt foran Nihlstorp, så strøg pucken hele vejen ind i målet til udligning til stor jubel blandt de Pirates-fans, der havde taget opstilling udenfor hallen.
Dommerne skulle dog lige tjekke igennem, om Jeppe Jul havde været inde og ramme Nihlstorp, men efter en kort gennemgang, så blev målet godkendt.
Få skift efter var Ben Duffy millimeter fra at bringe Pirates foran, men stolpen stod i vejen for afslutningen efter en god aflevering fra Kirill Kabanov bag mål. Pirates var kommet bedre med i kampen, og det var en jævnbyrdig periode, der endte med 1-1.

Det var Capital, der kom bedst ud til den midterste periode, hvor de også fik kampens første powerplay, hvilket Capital udnyttede til ny føring, da Shane Hanna sendte pucken afsted fra blueline. Masser af trafik foran mål og det lignede en styring foran mål, men Shane Hanne blev godskrevet for målet.
Kort efter var Pirates i powerplay, men der kom ikke de store chancer for udligningen.
Rungsted fik muligheden i powerplay, hvor Pirates og George Sørensen skal være glade for stolperne, da de reddede dem i flere omgange. Rungsted var tættest på at komme yderligere foran i en periode, hvor Pirates var bange for at komme ind foran mål og tage kampen op.
I mod spil og chancer i 2. periode, var det Lasse Bo Knudsen, der igen dukkede op, og denne gang var det med et slagskud, der susede i netmaskerne bag Christopher Nihlstorp, til udligning 2-2.

3. periode startede meget taktisk, og Pirates spillede videre med bare tre kæder, som man havde gjort allerede fra 2. periode. Der var kommet en enkelt ændring, da Jonathan Brinkman havde overtaget Daniel Madsens plads mellem tvillingerne.
Det var Capital, der fik scoret, da Pirates havde problemer med at få pucken ud af zonen, og Mathias Lehmann kunne skøjte ind med pucken og sende den heldigt mellem benene på George Sørensen. Der var lige kraft nok i skuddet til, at pucken kunne krydse mållinien.
Capital stillede sig mere tilbage, og tillod Pirates en del mere spil og puckbesiddelse, men det virkede ikke til, at Pirates vidste, hvad man præcist skulle gøre med pucken. Den blev spillet langsomt rundt, og man sendte ikke pucken på mål, når muligheden var der.
Med lidt under fem minutter igen var der en mindre kontroversiel aktion, da Christopher Nihlstorp blokerede pucken udenfor målfeltet, og havde mulighed for at spille pucken videre. Det endte med, at han fik en advarsel i situationen, og kort efter ved en icing lå han i isen og skulle have hjælp.

Pirates tog George Sørensen ud af målet, og Pirates forsøgte at skabe et pres på mål, men det lykkedes ikke i den stil, som man havde håbet. Capital var for stærke foran mål til at give Nihlstorp frit udsyn til chancerne. Rungsted krigede en sejr på 2-3 hjem, og er der med oppe med 2-0 i kampe inden seriens tredje kamp, der spilles på tirsdag i Bitcoin Arena.

Næste kamp i serien spilles tirsdag aften kl. 20.30 i Bitcoin Arena.


BILLEDER: SKARPE SKUD fra finalen i Bentax Isarena BILLEDER: SKARPE SKUD fra den første finale