Aalborg sikrede sig en plads i semifinalen efter en tæt på perfekt kamp i den femte kvartfinale over Rødovre Mighty Bulls. Piraterne dominerede fra start til slut og vandt fuldt fortjent 6-0, og sikrede sejren i serien på 4-1.

Aalborg Pirates – Rødovre Mighty Bulls 6-0 (2-0, 1-0, 3-0)
Mål: 06:50 1-0 Tobias Ladehoff (Bjorkstrand, Spelling) PP2, 19:34 2-0 Nikolai Nielsen (Jakobsen, Boesen), 28:03 Tommy Giroux (Hanson, Bjorkstrand), 48:10 4-0 Tobias Ladehoff (Giroux, Spelling) PP1, 51:16 5-0 Kirill Kabanov (Anker Christensen, Rasmusen), 54:43 6-0 Nikolaj Carstensen (Korsgaard, Kabanov)

Udvisninger: Pirates 2x2 min., Mighty Bulls 4x2min.
Tilskuere: 2823

Aalborg Pirates kom fantastisk fra start på dagens kamp, og dominerede opgøret fra start til slut. Allerede fra første skift satte sig på opgøret med en blanding af fysisk og direkthed, som Rødovre på ingen måder kunne matche.

Det gav en masse chancer, som dog blev reddet flot af William Rørth. Dog var det på lånt tid, og i fem mod tre fangede piraterne Rødovre var midt i en udskiftning, og på den måde kunne Patrick Bjorkstrand sende en pasning på tværs over til Tobias Ladehoff, som sikkert gjorde det til 1-0.

Aalborg forsat dominansen, og med blot 26 sekunder tilbage af perioden kom den helt fortjente scoring til 2-0 til Aalborg Pirates. Magnus Boesen arbejdede stenhårdt bag mål, og vandt pucken selvom han var i undertal i duellen. Her fik han sendt pucken over til Julian Jakobsen, der sendte den tilbage til Nikolaj Nielsen som hamrede pucken ind med et tørt håndledskud.

Rødovre virkede rystede af scoringen i anden periode, hvor de ikke havde pucken meget i de første ti minutter af perioden. Chancerne lod dog vente på sig, og den første store chance til hjemmeholdet kom ved en flot soloaktion af Anders Koch, som gik direkte mod mål.

Selvom Anders Koch glimrende aktion ikke gav en scoring, så fik Aalborg et powerplay, som endelig i serien viste tænder. Bevægelsen var god, og angrebene blev fastholdt og i de sidste sekunder, kunne Bo Hanson sende et skud afsted, som Tommy Giroux smukt styrede ind bag Rørth.

I tredje periode var Rødovre ude afstand til at komme ind i nordjydernes zone, og kæmpede for at forsvare sig gennem perioden, hvor især Tobias Ladehoff var flyvende, og var tæt på at lave et af årets mål efter seks minutter, men afslutningen endte i sidenettet.

Et par fantastiske chancer fra nordjyderne, som minut for minut virkede til at få mere og mere selvtillid, og Tobias Ladehoff fik sit fortjente mål med 12 minutter igen. I powerplay fik Tommy Giroux oceaner af plads til at gå direkte på mål. William Rørth lavede en verdensklasse redning, men returen endte bag ham, hvor Ladehoff kunne prikke pucken det sidste stykker over stregen.

Målet til 4-0 afgjorde kampen, og de sidste 12 minutter var det et spørgsmål om, hvor mange gange mere William Rørth skulle hente pucken ud af eget net. Jens Nielsens tropper var flyvende, og fire minutter efter 4-0 scoringen blev det også 5-0 på smukkeste vis. Oliver Anker Christensen gav en lektion i skøjtefærdigheder, da han brugte kanterne til at sende Christian Thunbo ud til en af hjørneboderne i Sparekassen Danmark Isarena. Herfra kunne Anker nemt sende pucken på tværs til Kirill Kabanov som gjorde det til 5-0

Få minutter senere lukkede og slukkede Nikolaj Carstensen kampen med en scoring til 6-0, hvilket også var slutresultatet på kampen. Dermed sikrede Aalborg Pirates sig pladsen i kvartfinalen, hvor de skal spille mod vinderen af serien mellem Odense Bulldogs og Esbjerg Energy.

GOALSHOW: SE MÅLENE fra Aalborg Pirates-Rødovre MB GOALSHOW: SE MÅLENE fra Rødovre-Aalborg