Søndag eftermiddag spillede Pirates mod White Hawks, hvor Pirates fik revanche for nederlaget tidligere på forsæsonen. Pirates sejrede med 5-2, hvor der blev øvet en del powerplay.

Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 5-2 (2-2, 1-0, 2-0)
Mål: 08:35 1-0 Julian Jakobsen (Mi. Højbjerg), 10:44 1-1 Frederik Bjerrum (Jensen), 13:44 1-2 Alexander Bumagin (Larsen, Jensen) PP, 19:47 2-2 Pierre-Olivier Morin (MacDonald, Lefebvre), 33:21 3-2 Martin Lefebvre (Morin, MacDonald) PP, 46:37 4-2 Martin Lefebvre (MacDonald, Morin) PP, 49:51 5-2 Martin Højbjerg (Panelin-Borg, Korsgaard) PP,

Udvisninger: Pirates: 5x2 min., White Hawks: 1x10 min. (Alexander Bumagin), 9x2 min.
Tilskuere: 500

Sæsonens første træningskamp på hjemmebane for Aalborg Pirates, da Frederikshavn White Hawks kiggede forbi Bentax Isarena. For Pirates var det kun Thomas Spelling, der sad over, mens Jonathan Brinkman havde fået plads i kæde sammen med Pierre-Olivier Morin og Josh MacDonald.
Pirates havde revanche tilgode for et tidligere nederlag i forsæsonen, hvor Pirates tabte med 3-0 i Frederikshavn i en kamp, hvor begge hold manglede en del spillere.

Pirates kom godt ud til perioden, hvor Pirates også fik kampens første powerplay, dog uden at det gav de helt store muligheder. Pirates havde dog pucken mest af tiden, og havde pucken en del i offensiv zone.
Det gav pote, da Mikkel Højbjerg sendte pucken ned i banden, hvor den røg direkte ud på bladet af Julian Jakobsens stav, og han sendte pucken sikkert i nettet.
Et par minutter senere fik Frederikshavn udlignet ved Frederik Bjerrum, da Pirates lavede en mindre fejl i opspillet, og Jesper Jensen kom mod mål, hvor han lå pucken til Frederik Bjerrum, der udlignede.
Pirates fik deres første udvisning, hvilket kostede målet til 1-2, da Alexander Bumagin fik alt for meget plads ved den fjerneste stolpe. Kort efter kom Pirates igen i undertal, hvor der blev arbejdet godt i defensiven, da Frederikshavn ikke kunne sætte spillet op.
Det var dog ikke periodens sidste mål, da Pierre-Olivier Morin kom afsted mod mål, hvor han skar ind foran mål, og sendte pucken i nettet til 2-2 med baghånden.

Pirates kom i powerplay kort inde i 2. periode, hvor Martin Højbjerg havde en god mulighed, men det lykkedes ikke for Pirates at komme foran. Morin var tæt på at fange Seldrup i en blunder direkte på faceoff.
Selvom det kun var en træningskamp, så var Julian Jakobsen flere gange nede at blokere skud i defensiven, hvilket et par gange var med til at give omstillinger til Pirates.
Der var chancer i begge ender til scoringer, men det var først, da Pirates var i powerplay, hvor Morin sender pucken til Lefebvre på blueline. Han sender pucken mod mål, hvor den rammer en stav, og går i nettet til føring på 3-2 til Pirates.
Pirates havde muligheden i powerplay for at komme yderligere foran, men det var Frederikshavn, der var tættest på at score. George Sørensen måtte diske op med en redning, da Jesper Jensen kom alene mod mål, og senere i samme powerplay havde Frederikshavn også muligheden 2mod1.

Pirates fik et par gode muligheder i starten af 3. periode for at komme på 4-2, men Seldrup var vågen i målet for Frederikshavn. Pirates virkede til at have mere energi i de forskellige situationer, hvilket betød, at Frederikshavn trak flere udvisninger.
Pirates kom i powerplay, hvilket blev udnyttet til 4-2, da Martin Lefebvre tæt under mål bare skulle holde staven på isen, da Josh MacDonald sendte pucken fladt og hårdt mod mål. Defensivt var der flere momenter at arbejde med for Pirates, da man flere gange fik omstillnger mod sig, hvor det var 2mod1 eller sågår 3mod1, men det lykkedes for George Sørensen og defensiven at arbejde sig gennem det.
Endnu et powerplay til Pirates gav en scoring, da Martin Højbjerg endeligt fik sendt pucken i nettet efter flere gode forsøg i løbet af kampen. 5-2 og det virkede til at være kampens afgørelse.
Tiden løb af kampuret, og Pirates kunne notere sig en sejr på 5-2 over lokalrivalerne.

Pirates spiller næste og sidste træningskamp på fredag, hvor Odense Bulldogs gæster Bentax Isarena. Der er kampstart kl. 19.30.