Aalborg Pirates er stolte over at kunne præsentere den 28-årige canadiske forward, Brayden Low, der kommer til Aalborg fra en sæson, der startede i det ungarnske hos Ferencvárosi TC, der spillede med i Continental Cup tidligere på sæsonen.

- Vi stod og manglede en spillertype som Dylan Steman, der var i Aalborg sidste sæson. Gooch kom til mig og fortalte, at Brayden Low, som han havde spillet sammen med et par sæsoner i ECHL hos Reading Royals, var fri på markedet og ville passe godt ind på holdet og i omklædningsrummet. Sådan et "tip" fra en af vores egne spillere, kunne vi ikke andet end arbejde videre på, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Brayden nåede at spille 14 kampe i Erste Liga for Ferencvárosi TC, hvor han blev noteret for 13 point fordelt på fem mål og otte assists, mens det også blev til fem point i tre kampe i Continental Cup. Sidste sæson, hvor han spillede med Trevor Gooch i Reading Royals blev det til 17 mål og 21 assists i 64 kampe.

- Braydon er en god leder, der kommer til at spille fysisk, og deler ud af tacklingerne, men også stiller op for en holdkammerat, hvis det skulle være nødvendigt. Braydon bliver en spiller, der kommer til at være inde omkring modstandernes mål, hvor han kommer til at lave noget ravage og tager de tæsk, der følger med derinde. Det er noget, som vi har manglet i denne sæson, slutter Ronny Larsen.

Brayden sidder i skrivende stund i flyet på vej til Aalborg, og træner med holdet fra nu af. Brayden kommer til at spille med nummer 9 i den resterende del af sæsonen.


Interview med Brayden Low og Trevor Gooch Sørensen tog klubrekorden i sejren over Esbjerg Energy