Aalborg Pirates har til de to kommende sæsoner, skrevet kontrakt med den 20-årige målmand, Frederik Søgaard, der kommer til Aalborg fra Herning Blue Fox. 

- Vi har kigget en del på Frederik, og der er meget talent i den unge målmand. Vi ser ham som en kommende stærk målmand, der har mulighed for at komme omkring landsholdet. Han har endnu ikke fået det store gennembrud på eliteniveau, men det regner vi med, at det kommer hos os, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Frederik Søgaard er det seneste produkt af Hernings store talentarbejde, hvor man har produceret mange gode målmænd gennem årene. Vores egen, George Sørensen, er produkt af Hernings målmandsarbejde, hvor også Mathias Seldrup, Simon Nielsen og Frederik Andersen kan nævnes som produkt af det arbejde. 

Hans talent har også bragt ham omkring U18 og U20 landsholdet, hvor han har været med U18 Div IA VM i 2018/19 sæsonen, hvor han var holdkammerat med Pirates spillerne, Jonas Brøndberg, Nikolai Nielsen og Jonathan Brinkman. 

- Frederik kommer til Aalborg Pirates for at styrke målmandsteamet, hvor han også kommer til at lære en del af George Sørensen i de kommende sæsoner. Det er planen at Frederik skal stå nogle kampe i løbet af sæsonen, og at han bliver en vigtig brik på det kommende hold i fremtiden. Vi har i den forgange sæson set vigtigheden i et solidt målmandsteam, i tilfælde af skader og perioder med mange kampe på få dage og her skal Frederik løfte os yderligere, slutter Ronny Larsen. 

Frederik slutter sig til holdet i løbet af sommeren og kommer til at spille med nummer 30 på ryggen. 

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Sportschef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13 
Adm. direktør, Lars Laursen, tlf. 22 95 27 17 


Første træningskampe på plads TAK FOR KAFFE OG FORTSAT VELKOMMEN TIL BENTAX