Bentax stopper som arenasponsor i Aalborg Pirates, og jagten på et nyt arenanavn indledes.

De tre seneste sæsoner er Aalborg Pirates løbet på isen i Bentax Isarena, som er landets største og mest besøgte isarena. Aftalen var treårig på arenanavnet og udløb med sæsonen 20/21.

Under samarbejdet med Bentax, har Aalborg været budt på mange spændende kampe i Bentax Isarena - bla. CHL deltagelse, 3 x Metal FINAL4, en bronzekamp og senest en spændende finaleserie. I en liga for sig bør også fremhæves, at Bentax Isarena har lagt is til mange af landets største lokalderbyer i ishockey mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks, hvor tilskuerkapaciteten gang på gang bliver presset til det yderste.

- Bentax forlader ikke Aalborg Pirates, for vi er samtidig utroligt glade for at kunne offentliggøre en femårig samarbejdsaftale med Bentax, som sikrer, at Bentax forbliver blandt vores samarbejdspartnere og selvfølgelig fortsat leverer kaffen i hallen til alle kampe, siger adm. direktør i Aalborg Pirates, Lars Laursen.

Bentax har rødderne dybt plantet i Nordjylland med hovedsædet i Svenstrup tæt ved Aalborg. Og tilskuerne kan fortsat nyde Pirates Roast, den helt specielle Aalborg Pirates-kaffe, som Bentax altså fortsætter med at servere i den nordjyske ishockeymetropol. 

- De sidste tre år har været en fantastisk rejse med Aalborg Pirates. Vi har haft så mange gode oplevelser i Bentax Isarena. Men nu er tiden klar til, at vi overlader arenanavnet til en ny arenasponsor.  Aalborg Pirates betyder meget for os, så derfor har det været vigtigt for os at bakke op og være tæt på Piraterne. Vores nye femårige samarbejdsaftale er et håndtryk herpå, siger Mette Kaarsberg fra Bentax

Vi i Aalborg Pirates takker Bentax for samarbejdet omkring arenanavnet. Vi vil nu nyde endnu en god kop Bentax kaffe, imens vi sætter jagten ind på en ny arenasponsor. 

For flere oplysninger: 
Direktør Lars Laursen, Aalborg Pirates: 22 95 27 17
Mette Kaarsberg, Marketing og HR, Bentax: 27642622


Pressemeddelelse: Målmandstalent til Aalborg Pirates Pressemeddelelse: Anders Koch bliver Pirat de næste 2 år