Til den kommende sæson har Aalborg Pirates skrevet kontrakt med den 26-årige canadiske forward, Stephen Anderson, der kommer til Aalborg efter et ophold i ungarnske DVTK Jegesmedvék, der spiller med i den slovakiske liga, hvor han var holdkammerat med den tidligere Pirates-spiller, Jack Walker. 

- Stephen er en spiller, der passer perfekt ind i vores spillestil. Han er hurtig på skøjterne, og har en rigtig god acceleration på de første meter. Han besidder en god teknik, og han ved, hvor målet står, men han arbejder også godt hjem af i banen, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Sidste sæson var hans første sæson udenfor det nordamerikanske system, og her blev det til 19 point i den slovakiske liga for ungarske DVTK Jegesmedvék. Inden spillede han universitetshockey for University of New Brunswick, hvor han lavede 130 point fordelt på 52 mål og 78 assists over 132 kampe. Han har generelt produceret godt med point i de klubber, hvor han har spillet i sin karriere. I sin tid hos University of New Brunswick har han spillet sammen med den tidligere Herning Blue Fox spiller Cameron Brace og den tidligere pirat Cameron Braes. 

- Med Stephens underskrift, så kommer vi et skridt tættere på at have holdet klart til den kommende sæson. Men vi er bla. stadig på udkig efter en forward mere, slutter Ronny Larsen. 

Stephen Anderson spiller i den kommende sæson med nummer 16, og kontrakten er under forudsætning af den endelige godkendelse fra licensudvalget. 

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Sportschef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13
Direktør, Lars Laursen, tlf. 22 95 27 17 


Nu går piraterne på is igen Pressemeddelelse: Aalborg Pirates forstærker sig solidt med Patríck Björkstrand