Aalborg Pirates forstærker sig for resten af sæsonen med den 28-årige canadiske center, Ben Duffy, der kommer til Aalborg for den resterende del af sæsonen. 

- Vi sonderede markedet efter en center, der er stærk i offensiv zone, men også arbejder godt i egen zone. Det fandt vi i Ben Duffy, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Ben Duffy har spillet 18 kampe i AHL, hvor den seneste ligger tilbage i forrige sæson (2018/19), hvor det blev til tre kampe for San Antonio Rampage. Derudover har han spillet et par sæsoner i Europa i hhv. Sterzing/Vipiteno i AlpsHL og senest i EC Kassel Huskies i DEL2. Begge sæsoner er han blevet holdets topscorer. 

- Ben Duffy bliver en vigtig del i specielt powerplay, hvor hans store blik for spillet bliver en afgørende faktor. Han har ligeledes et godt skud selv, så han bliver også en skudtrussel, der skal tages alvorligt. Han besidder også en god teknik og god fart, slutter sportschef Ronny Larsen. 

Ben Duffy kommer til at spille med nummer 16, og vi afventer blot på at papirerne omkring arbejdstilladelse går i orden. 

Ben skal ikke ses som en erstatning for anden spiller, men en plads på holdet, som vi i princippet har holdt åben, hvis der skulle komme spændende mulighed for forstærkning. 

Tilførslen af Ben Duffy er fuldt ud finansieret af playersponsorater i vores eksisterende sponsorkontrakter og belaster dermed ikke den almindelige drift hos Aalborg Pirates. 

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt: 
Sportschef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13 
Adm. direktør, Lars Laursen, tlf. 22 95 27 17 


Optakt: Pirates klar til årets første kamp Pirates TV: Interview med direktøren om den overordnede status, økonomi og ikke mindst FINAL4