Fredag aften, når Herning Blue Fox kommer på besøg, så er det årets første kamp for Pirates efter, at man fik de første to kampe aflyst grundet corona hos Rødovre Mighty Bulls. Herning har siden spillet et par kampe, hvor de har hentet et par sejre.

Vi er små to uger inde i 2021, men Pirates har endnu ikke spillet deres første kamp, men det bliver forhåbentligt ændret fredag aften, når Herning Blue Fox kommer på besøg i Bentax Isarena.

Pirates skulle have spillet mod Rødovre Mighty Bulls de seneste par tirsdage, men de har været ramt af corona pandemien på holdet, så de har fået en del kampe aflyst og fået samlet point i bundstriden. Vi håber, at Herning kommer på besøg denne fredag.

Før nytåret spillede Pirates et par kampe mod Frederikshavn White Hawks, hvor der blev hentet et par point via en overtidssejr, hvor Kirill Kabanov sikrede sejren på hjemmebane. Dagen forinden var det blevet til et nederlag på 3-5 på udebane i Frederikshavn.
Hvor Pirates ikke har spillet i 2021 endnu, så har Herning spillet to kampe, hvor de har vundet med flotte 2-6 på udebane i Vojens samt de forventede 5-1 på hjemmebane over Odense Bulldogs. Så Herning Blue Fox kommer med noget selvtillid efter disse sejre.

I denne sæson har man spillet fem gange mod Herning Blue Fox, og det er blevet til sejre i de seneste fire kampe, hvor George Sørensen har holdt nullet i tre kampe af kampene. De fire sejre har givet en målscore på 17-2, dog har Herning vundet en enkelt kamp i Aalborg, hvor de sejrede med 4-1.

I kampene før nytåret var Pirates uden backen Martin Lefebvre samt forwards Pierre-Olivier Morin, Mikkel Højbjerg samt Daniel Madsen. Det er ikke noget nyt omkring disse spillere i øjeblikket, men det forventes, at Cody Donaghey får sin devut i Piratestrøjen efter sit skifte fra Odense Bulldogs.

Der er kampstart kl. 19.30 i Bentax Isarena, og der vil komme link op til livestreaming på hjemmesiden. BRUG KUN DE LINKS, SOM KLUBBERNE OG METAL LIGAEN LÆGGER UD. LAD VÆRE MED AT TRYKKE PÅ DE LINKS, DER KOMMER FRA ALLE ANDRE PROFILER!


STREAM: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox Pressemeddelelse: Aalborg Pirates forstærker sig med canadisk center forud for Metal FINAL4