Fredag aften spiller Pirates på udebane i Vojens, hvor SønderjyskE tager imod. Der er lagt op til en tæt kamp, hvor det bliver de små marginaler, der kan blive afgørende.

Fredag aften tager Aalborg Pirates på tur til Vojens, hvor SønderjyskE venter i Frøs Arena. Tidligere har Pirates haft problemer med SønderjyskE, der kan spille noget fysisk ishockey, der ikke altid er godt for Pirates. Det har været tætte kampe, hvor marginalerne dog har været på Pirates' side. Sidste sæson sejrede Pirates i fem af de seks kampe, hvor man tabte det ene af tre opgør i Vojens.

Pirates spillede i søndags i Herlev, hvor det endte med et nederlag på 2-0, hvor Pirates i perioder dominerede kampen, men det lykkedes ikke at få sendt pucken i nettet. Et par stolpeskud var det tættest, som Pirates kom på scoring i kampen, og da Pirates mod slutningen satsede uden George Sørensen i målet, scorede Herlev i tomt mål i sidste sekund.

SønderjyskE spillede onsdag aften i Rødovre, hvor det endte med et nederlag til SønderjyskE. SønderjyskE kæmpede igennem kampen, men blev for alvor ikke rigtigt farlige i kampen. Derudover har SønderjyskE vundet i Odense, mens de sejrede i straffeslag mod Esbjerg Energy.

Til kampen er Pirates uden Nikolaj Carstensen, der afsoner sin tredje og sidste karantænedag, mens Emil Marcussen stadig har armen i gisp. Den nye back, Charlie Curti, afventer i øjeblikket stadig godkendelse fra Udlændingestyrelsen, men der er ikke noget nyt lige nu.

Der er kampstart kl. 20.15 i Frøs Arena.


Stærk 1. periode sikrede sejren i Vojens Trøjenummer 1.000.000 til Thomas Bjuring