Den 30. April 2020 havde Aalborg Pirates’s daværende adm. direktør Thomas Bjuring sidste arbejdsdag på Pirateskontoret, hvorefter han tiltrådte en ny stilling som kommerciel direktør for Danmarks Ishockey Union.

Samtidig havde corona lukket landet ned, så hverken klubben eller fansene kunne give Thomas den afsked, som han fortjente for sine godt 5 år i Aalborg Pirates. 

Det var på det tidspunkt kun muligt at samles 10 mennesker til afskedreceptionen, uden at bryde forsamlingsforbuddet.

Fredag aften d. 10. September 2021 var der samlet knap 4300 tilskuere i Gigantium Isarena, til et af Danmarks største ishockeylokalbrag. Derfor kunne rammen ikke være bedre til at overraske Thomas, og give ham den fortjente hyldest, som han ikke kunne få for halvandet år siden. Nærmest symbolsk, var det også samme dag, at alle corona-restriktioner forsvandt i Danmark.

En intetanende Thomas Bjuring var tilstede i Gigantium for at overvære kampen sammen med sin famile. Lyset gik pludselig ud i Rekom VIP loungen og en hyldestvideo begyndte, for til sidst at afslutte med teksten: “Thomas, kom op på scenen”. 

Her kunne nuværende direktør for Aalborg Pirates, Lars Laursen bl.a. fortælle den fyldte Rekom VIP lounge, at Thomas Bjurings mantra i de 5 år altid var, at finde den næste million til budgettet. Derfor fik Thomas Bjuring overrakt en Aalborg Pirates trøje med nummer 1.000.000 på ryggen. 

Alle sponsorer, fans og venner der kender Thomas Bjuring ved, at han til tider har let til tårer i situationer som denne, hvilket også tydeligt kom til udtryk på scenen.

Tårerne var dog intet imod hans reaktion, da Thomas lige inden kampens start, blev kaldt ind på isen foran et næsten fyldt Gigantium Isarena. Her blev historien om “den næste million” fortalt igen, og videoen blev endnu engang vist. Taget var nærmest ved at lette på Gigantium Isarena!

Endelig kunne fans, sponsorer og klubben give Thomas den hyldest og tak, som han fortjente, og har måttet vente længe på. 

Se eller gense videoen fra hyldesten her: https://youtu.be/0kICJPtlh-o


Optakt: Turen går til Vojens Pressemeddelelse: Endnu en stærk back til Aalborg Pirates