Fredag aften tager Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates i sæsonens tredje brag. De første to er endt med sejre til Pirates, hvor Pirates sejrede på hjemmebane efter straffeslag, mens man senest vandt med hele seks profiler ude senest. Pirates kommer ind til kampen med god selvtillid efter fire sejre i træk.

Fredag aften er det tid til et af de store opgør i dansk ishockey, når Frederikshavn White Hawks tager mod Aalborg Pirates på hjemmebane. Lokalbrag, hvor der som altid står langt mere på spil end bare de tre point.

Frederikshavn spillede senest på udebane mod Esbjerg Energy, som Pirates også har haft nogle problemer med i denne sæson. Frederikshavn tabte også kampen med 6-1, men hjemmekampen forinden blev det til et nederlag på 1-5 mod bundholdet, Odense Bulldogs. Frederikshavn har været uden to af deres offensive profiler, Alexander Bumagin og Justin Shugg, på det seneste, mens Joachim Blichfeldt er kaldt til San Jose for at deltage i deres NHL-camp.

Aalborg Pirates spillede senest topbrag mod Rungsted Seier Capital, hvor Pirates havde kontrol på store dele af kampen, og det endte også med en sejr på 6-2, hvor det sidste mål blev scoret i tomt mål. Pirates kommer ind til kampen med fire sejre i træk, hvor de seneste tre er vundet med samlet 16-2, så det er et disciplineret Pirates hold, der kommer ind til kampen.

For Pirates er den store profil i øjeblikket, canadiske Josh MacDonald, der kom til Pirates forud for sæsonen fra ligarivalerne, SønderjyskE. Han er noteret for 34 point i 25 kampe i denne sæson, og han er ligaens topscorer i øjeblikket. Han har over de seneste tre kampe lavet hele ni point, hvor det er blevet til fem mål og fire assists.

Senest var Pirates uden firkløveret bestående af backerne Martin Lefebvre og Jonas Brøndberg samt forwards Martin Højbjerg og Jonathan Brinkman. De har været ude i længere tid, og Pirates har hentet en del sejre uden dem i truppen.

Kampen starter fredag aften kl. 19.30, og takket været et stort samarbejde mellem unionen og TV2, så vil der være livestream af kampen. Linket til stream vil komme op på hjemmesiden i løbet af fredagen.


STREAM: Frederikshavn White Hawks-Aalborg Pirates Highlights fra Aalborg mod Rungsted 6-2