En onsdag aften i Rødovre er ikke det nemmeste sted at spille. Pirates har haft det svært i Rødovre, men det er de dog ikke ene om. Rødovre har drillet mange hold på hjemmebane, og publikum skal nok være med til at give en god kulisse.

Onsdag aften er Aalborg Pirates på besøg i Rødovre Centrum Arena, hvor Rødovre Mighty Bulls tager imod. Med en sejr kan Pirates lægge afstand til nogle af de andre hold efter Herlevs nederlag, mandag aften, mod Esbjerg Energy.

Pirates kommer fra en sejr i den seneste kamp, hvor turen var gået til Vojens. Her sejrede Pirates med voldsomme 2-6, hvilket ikke er et nederlag, som man tit ser, at SønderjyskE får. Pirates spillede en perfekt 1. periode, og derefter kontrollerede man sejren hjem.
Efter sejren over SønderjyskE er Pirates på 1. pladsen i Metal Ligaen med 12 point efter fem kampe, hvor det kun er blevet til et nederlag på udebane i Herlev.

Rødovre kommer til kampen med to sejre i fem kampe, men begge deres sejre er kommet på hjemmebane, hvor de har sendt Herning Blue Fox og SønderjyskE hjem uden point. Rødovre kan med en sejr rykke op i top4, hvor de kan bide sig fast.
Pirates er også et af de hold, der har haft det svært i Rødovre, for det er kun blevet til en sejr i ordinær tid i to af de seneste otte opgør i Rødovre, og Rødovre er endt med sejren i ordinær tid i tre af de otte opgør.

Til kampen har Pirates igen backen Nikolaj Carstensen til rådighed, da han har overstået sin karantæne. Derfor er det kun forward Emil Marcussen, der stadig er ude grundet skade. Der er ikke noget nyt endnu omkring papirarbejdet på backen, Charlie Curti, der har skrevet kontrakt for resten af den nuværende sæson.

Der er kampstart kl. 18.00 i Rødovre Centrum Arena, og hvis man ikke har mulighed for at komme til Rødovre, så kan den ses på TV2 Play Favorit+Sport.


Aalborg Pirates går på isen for danske soldaterveteraner  VIDEO: Se højdepunkterne fra SønderjyskE-Aalborg