Fredag aften, når Esbjerg Energy kommer på besøg, så har George Sørensen, hvis han starter inde, muligheden for at tage klubrekorden for at holde pucken ude af nettet i længst mulig tid.

Fredag aften kommer Esbjerg Energy på besøg i Sparekassen Danmark Isarena, og hvis trænerteamet vælger, at det er George Sørensen, der skal starte mellem stængerne, så jagter han en klubrekord. Han har i øjeblikket holdt pucken ude af målet i de seneste 141 minutter og 56 sekunder, og hvis han kan holde pucken ude i bare 26 minutter mere i starten af kampen, så overtager han rekorden fra den tidligere landsholdsmålmand, Peter Hirsch.

Optakten til kampen var ikke den bedste, da det endte med et nederlag, tirsdag aften, da Rødovre Mighty Bulls var på besøg i Sparekassen Danmark Isarena. Rødovre Mighty Bulls kunne drage hjem med en sejr på 2-3 efter en kamp, hvor Pirates ikke kunne få spillet til at fungere, og man lavede alt for mange fejlpasninger. Derudover var man ikke nok inde foran William Rørth i Rødovre målet, hvilket var med til at give ham gode betingelser for at stoppe skuddene.

I tirsdags var Pirates uden backen Ben Carroll og forward Patrick Bjorkstrand, mens unge Magnus Boesen er med det danske U20 landshold i Norge, hvor der afholdes VM Div. I i denne uge. Der er ikke nogen forlydninger omkring de skadede spillere i forhold til denne kamp.

Det er kun lidt over en uge siden, at Pirates senest spillede mod Esbjerg Energy, hvor det blev til en smal sejr på 0-1 på en scoring i powerplay af Ian Edmondson, og det er et resultat, som vi gerne ser endnu engang. Esbjerg har spillet et par kampe siden, hvor det blev til et nederlag på udebane i Frederikshavn, mens man, onsdag aften, besejrede Odense Bulldogs på udebane med 5-6, hvor man var tæt på at sætte både 1-3 og 3-6 over styr, så kan Pirates komme tæt foran mål, så er der gode muligheder her.

Kampstart er kl. 19.00 i Sparekassen Danmark Isarena, og man kan nyde gode julemad fra Sønderup Landkøkken til bare 85 kroner inden kampen. Billetter til kampen kan findes her.


Sørensen tog klubrekorden i sejren over Esbjerg Energy SÅ ER METAL FINAL4-BILLETTER TIL SALG - se det forrygende program her