Fredag aften kommer Herlev Eagles på besøg i Bentax Isarena. Det er blevet tre nederlag i træk i Metal Ligaen, og nu skal Pirates tilbage på sporet. Det bliver uden tvivl en hård fight, men kæmper alle mand 100% hele kampen, så kan det lykkedes at tage sejren og de tre point.

Fredag aften, og Herlev Eagles tager turen til Bentax Isarena, hvor Pirates kommer til at have mulighed for revanche efter nederlaget i tirsdags i Herlev.

Kampen i Herlev blev afgjort, at Herlev arbejdede og kæmpede mere, og Pirates havde flere problemer med at få pucken ud af egen zone. Pirates spillede ikke den bedste kamp, men det kan der rodes bod på allerede fredag aften.

Det er blevet til tre nederlag i træk efter en stærk start på sæsonen, hvor Pirates var ubesejret på udebane, men nu har man tabt de seneste par kampe på udebane. I stillingen er Pirates faldet tilbage på en 3. plads, hvor der er 5,5 point op til Rungsted Seier Capital på 1. pladsen. Der er også et spring på 7 point ned til SønderjyskE, der ligger på 4. pladsen i øjeblikket.

I Herlev startede Pirates uden backen Martin Lefebvre samt forwards Martin Højbjerg og Jonathan Brinkman. Pierre-Olivier Morin kom ikke på isen til 3. periode, mens Lasse Bo Knudsen måtte udgå i løbet af perioden.
Det vides endnu ikke, om der er nogle af disse spillere, der bliver klar til kampen, fredag aften.

Der er kampstart kl. 19.30 i Bentax Isarena, og kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside med opdateringer omkring mål og udvisninger.


Lodtrækning for sæsonkortholdere nulstilles BILLEDER: Skarpe skud fra Herlevs sejr over Aalborg