Fredag aften, TeddyBear Toss og lokalbrag i et næsten fyldt Gigantium. Kan det blive meget bedre? Det skulle lige være med en sejr, og den vil drengene forsøge at tage over Frederikshavn White Hawks på isen.

Pirates har startet sæsonen med to sejre over Odense Bulldogs på hjemmebane samt over Herning Blue Fox på udebane. Et par godkendte kampe, hvor der er blevet fightet og kæmpet for at hjemtage de seks point.

Frederikshavn startede sæsonen i onsdags med en sejr på udebane i Herlev på 1-5. Det var mod et amputeret Herkev hold, da de havde fire profiler ude med corona. Kampen blev spillet, og Frederikshavn overkom et tidligt mål fra Herlev, og kørte sejren hjem på en større bredde.

I aften er der tid til TeddyBear Toss i samarbejde med CoolEast, hvor der er mulighed for at købe bamser før kampen og overskuddet fra salget af disse går til Børnenes Kontor i Aalborg.

I opstarten af den nye sæson spillede Pirates og White Hawks to kampe mod hinanden, hvor det endte med to sejre til Frederikshavn. Dog var begge lige startet på is, og begge manglede flere profiler.
Sidste sæson blev det til tre kampe i Aalborg i Metal Ligaen, og alle tre kampe endte uafgjort, hvor Pirates vandt to af kampene i overtid eller straffeslag, mens Frederikshavn sejrede en gang i straffeslag.

Til kampen er det sikkert, at Pirates må undvære backen Nikolaj Carstensen, da han er blevet tildelt en karantæne på tre spilledage efter en situation i kampen i søndags i Herning. Derudover må Pirates undvære forward Emil Marcussen, der stadig har armen i gips efter et blokeret skud i den sidste træningskamp før sæsonen.

Det er kampstart kl. 20.15 i Gigantium. Der er stadig enkelte billetter til salg - køb billetter her: https://shop.aalborgpirates.dk/kampe/aap-fwh-10-09-2021


George Sørensen blev den store helt i lokalbrag Teddy Bear Toss på fredag - kom og vær med